Ώρα για μεγαλύτερη συσπείρωση!

Πέρα από τον απλό ΠΑΟΚτσή που τώρα στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα που τον βγάζει «ασπροπρόσωπο», είναι ώρα και όλη η μπασκετική οικογένεια να μαζέψει τις δυνάμεις της για να βρει βιώσιμη λύση για την ΚΑΕ Έχουμε «γκρινιάξει» πολλάκις για την απουσία κόσμου από το «παλατάκι», πλην βεβαίως […]

Πέρα από τον απλό ΠΑΟΚτσή που τώρα στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα που τον βγάζει «ασπροπρόσωπο», είναι ώρα και όλη η μπασκετική οικογένεια να μαζέψει τις δυνάμεις της για να βρει βιώσιμη λύση για την ΚΑΕ

Έχουμε «γκρινιάξει» πολλάκις για την απουσία κόσμου από το «παλατάκι», πλην βεβαίως των «πιστών», ακραιφνών «μπασκετικών» φιλάθλων που …λατρεύουν την «πορτοκαλί θεά», αλλά και το γίγνεσθαι περί την ομάδα που δόξασε το σύλλογο στα πέρατα της Ευρώπης. Έχουμε «ψέξει» και όσους «γυρίζουν την πλάτη» επιδεικτικά στην ομάδα, ενώ και μπορούν οικονομικά να την «στηρίξουν» – έστω με ένα απλό εισιτήριο – αλλά και ενώ τον «καλό λόγο» τους έστω αρκεί να πουν προσφέροντάς της υπηρεσίες, μόνο «αναθέματα» στις ήττες ξεστομίζουν και μόνο άκαιρες, ανούσιες και «σουρεαλιστικές» συγκρίσεις με το ένδοξο παρελθόν, την «ομαδάρα» και τους «παικταράδες» άλλων, προηγούμενων, δεκαετιών με το σήμερα κάνουν. Αλλά όχι! Δεν φταίνε αυτοί και δεν μας φταίνε και καθόλου. Έτσι τα φέρνει η ζωή να εμφανίζονται και …αποπαίδια!
Τώρα η εποχή είναι αυτή της κρίσης και της γενικότερης ύφεσης (οικονομίας και αξιών). Είναι η εποχή της πλατιάς ανεργίας, της «σφιχτής τσέπης» και της «εύκολης χαράς» από μία νίκη στο ποδόσφαιρο ή από έναν θρίαμβο στο χάντμπολ! Για το μπάσκετ όμως είναι και μία μακρά περίοδος προσπάθειας «επιβίωσης». Και σ΄ αυτήν ούτε ο «λατρεμένος» (μάλλον όχι όλων και απορούμε τελικά γι΄ αυτό…) Μπάνε Πρέλιεβιτς μπορεί να κάνει μόνος του ούτε οι συν αυτώ στην διοίκηση Πρωτοδικείου ούτε και το αγωνιστικό υπό τους εξαίρετους Νίκο Σταυρόπουλο και Σούλη Μαρκόπουλο, με το «κουτσουρεμένο» μάλιστα ολοένα και περισσότερο κάθε χρόνια μπάτζετ.
Τώρα στα πολύ δύσκολα και πριν προβεί ο καθένας στις εύκολες «ονειρώξεις» με τον Ιβάν Σαββίδη, είναι η στιγμή που απόλυτη προτεραιότητα έχει η συσπείρωση δυνάμεων. Και όχι για να μαζευτούν εισιτήρια και διαρκείας για την νέα σαιζόν. Αυτά τα κάνουν άλλοι που «υποθηκεύουν» πολύ …φθηνά τα μελλοντικά τους έσοδα. Τώρα είναι ανάγκη να βρεθούν όσα περισσότερα μέλη της ΠΑΟΚτσήδικης κι ακόμη περισσότερο της μπασκετικής «οικογένειας» του «Δικεφάλου» κοντά κι όχι για να συζητήσουν… Ξέρουν άλλωστε τι έχουν να πουν! Για να στείλουν ένα μήνυμα και ο Βεζυρτζής με τον Οικονομίδη και ο Αλεξόπουλος με τον Κατσαρή και όλοι οι νεότεροι που είτε χρημάτισαν παράγοντες «πρώτης γραμμής» είτε «μαθήτευσαν» κοντά σε αυτούς. Τώρα είναι η στιγμή της ανάγκης να μαζευτούν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ! Αυτοί που έγραψαν την ιστορία με χρυσά γράμματα από τον Γιώργο Οικονόμου μέχρι τον Τσομπανάκη και τον Καραμβέρη, από τον Κωνστατινίδη μέχρι τους Κατσούληδες και από τον Κόρφα και τον Μαματζιόλα μέχρι βεβαίως και το Μπαλογιάννη και τους νεότερους. Έτσι μόνο το μήνυμα θα είναι ηχηρό και πανίσχυρο προς τον κόσμο, προς τους φορείς, προς την μοναδική διαφαινόμενη λύση. Αυτό λείπει πολύ από τον σύγχρονο μπασκετικό ΠΑΟΚ, αυτό είναι μειονέκτημα και «μαύρη τρύπα».
Κάπως έτσι ενωμένοι μπορούν να ζητήσουν και από τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει την πολύτιμη λύση επιβίωσης με όποιον τρόπο επιλέξει ο πετυχημένος επιχειρηματίας. Αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτός ιδιοκτήτης, θα υπάρχει μία «μαγιά» για να μην μοιάζουν 5-6 «ήρωες» (για να μην τους αποκαλέσουμε με το γνωστό επίθετο από «μ…») της διοίκησης Πρωτοδικείου του Πρέλιεβιτς σαν την καλαμιά στον κάμπο να αποφύγει να ξεραθεί κι αυτή ολοσχερώς και μη αναστρέψιμα.

Υ.Γ. 1 Είναι πραγματικά πολύ κρίμα αυτός ο «ναός του μπάσκετ», το «παλατάκι» να είναι άδειο είτε από τιμωρίες εξ αιτίας ελάχιστων ανεγκέφαλων είτε λόγω …εγωϊσμών.
Υ.Γ. 2 Είναι σαφές ότι τεράστια ευθύνη για την συσπείρωση θα έχει και ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρός του Θανάσης Κατσαρής επειδή βαθιά στην καρδιά του είναι μπασκετικός – χρημάτισε άλλωστε «πρωτοκλασάτο» διοικητικό στέλεχος στην εποχή των πανευρωπαϊκών θριάμβων – πρέπει όσο ποτέ άλλοτε να «τρέξει» για «δημιουργικές» εξελίξεις. Όχι πάλι τον Ιούνιο και βλέπουμε και συσκέψεις και παρασυσκέψεις που απλά «σκοτώνουν» το χρόνο!

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!