Να, το αεροπλανάκι!

To 1997 o ΠΑΟΚ έσβηνε κάθε ελπίδα σωτηρίας στον Αρη με νίκη του στην Τούμπα μετά από δύο γκολ του νυν προέδρου του Δικεφάλου Ζήση Βρύζα. Αυτά όμως που έμειναν αξέχαστα είναι τα όσα είχαν προετοιμάσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να κάνουν «καζούρα» σε αυτούς του Αρη.

Αφού λοιπόν υπήρξε μέχρι και κάσα  με την «κηδεία» του αντιπάλου που έφτασε ως το Χαριλάου, στην Τούμπα έγιναν ακόμα πιο «ιστορικά» οπαδικά γεγονότα.

Κανείς δεν θα ξεχάσει το αεροπλανάκι που πέταξε στον ουρανό της Τούμπας και πίσω έγραψε «Εκεί, εκεί στην Β Εθνική» , «προσφορά» και ιδέα των υπευθύνων της ιστορικής οπαδικής εφημερίδας ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Ούτε φυσικά τα δελτία  όπου πάνω είχαν τα ονόματα των παικτών του Αρη με τα οποία εμφανίστηκαν οι οπαδοί του Δικεφάλου για να θυμίσουν στον Αρη πως τα… είχαν χάσει!

deltia

Δείτε τα video εκείνης της αξέχαστης ημέρας:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • AlexU

  Εκεί όπου ακούστηκε για πρώτη φορά το «βάλε τα σκουλήκια μες στην πρίζα, Ζήση Βρύζα, Ζήση Βρύζα»!

 • bicman

  τι μου θυμίσατε ρε μάγκες τώρα !!! σχόλια στα ραδιόφωνα και στα καφενεία των σκουληκιών για τον ζήση ότι δεν μπορεί δεν κάνει και εγώ μετά τα γκολ στην 4
  να είμαι σε εκστασιασμένος …

 • agis gart

  Απίστευτη συγκίνηση..το πρώτο μάτς που πήγα στην Τούμπα..το αεροπλανάκι, το «βάλε τα σκουλήκια μες τη πρίζα Ζήση Βρύζα..»

 • PAOKOLE4

  που ειναι αυτη η εφημεριδα ρε παιδια τωραα;;