Φαβορί ο ξένος πορτιέρο!

Αλλάξαν τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες για την θέση του τερματοφύλακα.

Μπορεί κάποιοι να έδιναν σίγουρη την μεταγραφή του Σηφάκη στον ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν προκύπτει ακόμη από κάπου, ενώ «παγωμένο» παραμένει και το θέμα του Τζόρβα.

Οι δύο Ελληνες τερματοφύλακες φαινόταν να είναι τα δύο φαβορί αλλά πλέον δεν είναι το ίδιο σίγουρο (όπως ήταν τον προηγούμενο καιρό) ότι θα αποκτηθεί κάποιος από τους δύο.

Την δεδομένη στιγμή λοιπόν δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Τζόρβα χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ενώ για τον Μιχάλη Σηφάκη ο ΠΑΟΚ του έχει πει να περιμένει ως τις 20 Αυγούστου όμως ακόμα δεν τον έχει ενημερώσει για κάτι παραπάνω.

Τι συμβαίνει; Ο Σηφάκης είναι πιο πιθανόν να πάει στον ΠΑΟΚ απ΄ ότι ο Τζόρβας, ωστόσο φαβορί για την κάλυψη της θέσης «1» στον Δικέφαλο, είναι ένας ξένος τερματοφύλακας που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και έχουν ήδη μιλήσει μαζί του.

Πιο απλά; Αν οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορέσουν να πάρουν τον ξένο τερματοφύλακα τότε θα δουν ξανά την περίπτωση του Σηφάκη ίσως και του Τζόρβα. Ολα αυτά όμως μπορεί να γίνουν ακόμη και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ή και καθόλου, καθώς απόκτηση πορτιέρο θα γίνει από τον ΠΑΟΚ μόνο και αν φύγει ο Ιτανζ!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!