Δέκα νέα ΠΑΟΚτσάκια

Η αποδοτικότητα και η επιτυχία του θεσμού των προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δέκα ταλαντούχα παιδιά έχουν ήδη βρει το δρόμο τους προς την Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.

Η καινοτόμος πρωτοβουλία της δημιουργίας προπονητικών κέντρων ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 και ήδη αποδίδει καρπούς. Οι έξι από τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές ανήκουν ήδη στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τους και οι τέσσερις βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και προπονούνται με τα αντίστοιχα τμήματα του Δικεφάλου, με σκοπό φυσικά, να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη από την Θράκη, τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Μιχάλη Ιγνατίου και τα αδέλφια Τέλου από την Δράμα, τον Μιχάλη Μπατήρα από την Καβάλα, τους Κωνσταντίνο Παλαιολόγου και Δημήτρη Αμπατζίδη από την Κατερίνη, τους Γρηγόρη Χνάρη και Γιάννη Μανιωλούδη από το Ρέθυμνο και τον Νίκο Μπουρνέλη από τη Ρόδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί και παρακολουθεί στενά 12 προπονητικά κέντρα, στα οποία προπονούνται ομάδες ταλαντούχων παιδιών, υπό τις προδιαγραφές, που εκπαιδεύονται οι παίκτες της ακαδημίας του Δικεφάλου.

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους υπεύθυνους και τους προπονητές των προπονητικών κέντρων που λειτουργούν αφιλοκερδώς τα εκάστοτε κέντρα.

Πηγή: paokfc.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!