Φοβούνται το 50-50 στον Πειραιά!

Τους έχει πιάσει φόβος στον Πειραιά! Φοβούνται το 50-50! Το σύστημα που καθορίζει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχει φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, δεν θέλει με τίποτα να διεξαχθεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με διαιτησία που θα σφυρίζει 50-50.

Το λογικό λοιπόν είναι να οριστεί για το συγκεκριμένο ματς ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής που δεν είναι άλλος από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Επικαλούμενο όμως διάφορες προφάσεις, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι ο Δραμινός ρέφερι είχε οριστεί πρόσφατα σε παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ), το «σύστημα» λέει «όχι»! Σε ποιον;Στον, κατά τεκμήριο, κορυφαίο Έλληνα διαιτητή!

Ερυθρόλευκη προπαγάνδα

Χαρακτηριστικό είναι άρθρο της ιστοσελίδας που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Πειραιά. Ιστοσελίδα που ασχολείται με διαιτητικά θέματα. Το συγκεκριμένo άρθρο έχει τίτλο: «Σκάνδαλο θα είναι αν οριστεί διαιτητής ο Σιδηρόπουλος!». Τον χαρακτηρίζει μάλιστα ως μακράν τον χειρότερο διαιτητή. Επίσης επικαλείται αλλά και αναπαράγει δημοσιεύματα της ιστοσελίδας gavros.gr.  Τι γίνεται τελικά σε αυτό το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Υπάρχει σωτηρία;

Το… μπαλάκι φυσικά πέφτει στους επιδιαιτητές της ΚΕΔ Σωμαρακάκη-Νταμπώση.  Αυτοί όμως όπως είναι λογικό πλέον, θα στηρίξουν την επιλογή Γκρούτση και ότι το σύστημα αποφασίσει!  Εκτός αν… φιλοτιμηθούν την τελευταία στιγμή φοβούμενοι της αντιδράσεις .


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!