Σε εξέλιξη το Skype με Ιβάν

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επαφή του Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype με τους Λούμπος Μίχελ, Βλάνταν Ιβιτς και αντιπροσωπεία Ελλήνων παικτών (Γλύκος, Τζαβέλλας, Βελλίδης).

Η συνάντηση προέκυψε με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού που προκάλεσαν σεισμό πολλών ρίχτερ στον Δικέφαλο.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα για την οποία έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ χωρίς να εισπράξει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ομογενής επιχειρηματίας είναι σοβαρά ενοχλημένος από τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί καθώς διαπιστώνει ότι η κατάσταση στην ομάδα δεν αποπνέει υγεία.

Η ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε την έκρηξη του Ιβιτς που αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου καθώς είναι προφανές ότι πολλά έχουν συμβεί στην ομάδα από την έναρξη της περιόδου.

Ο Σέρβος προπονητής με τις δηλώσεις του προκάλεσε δεκάδες ερωτήματα που προφανώς θα απαντηθούν στην επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!