«Δεν έρχομαι ξανά στην Τούμπα»

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την συνάντηση του με τον Βλάνταν Ιβιτς, την αντιπροσωπεία των παικτών και τον Λούμπος Μίχελ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, σε κάποια στιγμή των επαφών, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί σε άλλο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αισθανόμενος ντροπή για όσα συμβαίνουν!

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του πούνε ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής χωρίς όμως να γίνει η επαφή με τους με τους ποδοσφαιριστές που περίμεναν χωρίς να συζητήσουν μαζί του, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η πρώτη αντίδραση του ήταν να δώσει το… ελεύθερο σε Ιβιτς και Μιχελ να πάρουν όποιες αποφάσεις θεωρούν σωστές για να απαλλαχθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο ενοχλημένος (σύμφωνα με όσα μαρτυρούν στενοί του συνεργάτες) και δεν έκρυψε ότι η απογοήτευση του είναι τεράστια σε σχέση με την συμπεριφορά του συνόλου της ομάδας απέναντι στην ιστορία της και τον κόσμο της.

Η βραδιά κλείνει με την εντολή σε Ιβιτς και Μίχελ να πάρουν αποφάσεις, που ίσως αλλάξουν την δομή του ρόστερ όπως τουλάχιστον ήταν μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Περισσότερα σε λίγο…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!