Τα Αλεξάνδρεια για τον ΠΑΟΚ

Τα «24α Αλεξάνδρεια», το μεγάλο τουρνουά κολύμβησης που και φέτος διοργανώνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, είναι αφιερωμένα στον εορτασμό των 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ενημερώνει, ότι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00, στα Γραφεία του Συλλόγου (Θύρα 7 Γηπέδου Τούμπας), θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τα «24α Αλεξάνδρεια» (Τουρνουά Κολύμβησης), που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 2,3 & 4 Δεκεμβρίου στην πόλη της Καβάλας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ.

paok-kolimvisi-1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: «ΌΛΑ ΕΤΟΙΜΑ…»

Ο έφορος του Τμήματος Κολύμβησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Νίκος Παρασκευόπουλος σε συνέντευξή του στο «acpaok.gr», μίλησε σχετικά με τη διοργάνωση του Τουρνουά «24α Αλεξάνδρεια», που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα 2-4 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων είπε:

-Πώς πάει η προετοιμασία για τα 24α Αλεξάνδρεια;

«Η προετοιμασία των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την βοήθεια της, καθώς η διοργάνωση είναι ενταγμένη στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Επίσης να ευχαριστήσω και τον Δήμο Καβάλας με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και η βοήθεια του είναι πολύτιμη στην διοργάνωση των αγώνων».

-Πόσες ομάδες και αθλητές θα συμμετέχουν;

«O τελικός αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα γίνει γνωστός την Τετάρτη, καθώς οι συμμετοχές συνεχίζονται ακόμη».

-Ο ΠΑΟΚ με τη μεγαλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα, με πόσους αθλητές θα συμμετέχει στους αγώνες;

«Ο ΠΑΟΚ που έχει την μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα θα συμμετέχει με 70 περίπου κολυμβητές-τριες. Ανάμεσά τους θα είναι όλοι οι πρωταθλητές μας, εκτός από την Μπάκα Βασιλική, η οποία είναι στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο του North Karolina και θα ενισχύσει την ομάδα στο θερινό Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών».

-Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι;

«Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της FINA και οι επιδόσεις των αθλητών θα αποτελέσουν όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, καθώς και για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες νέων-νεανίδων».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!