Εκτός Κυπέλλου ο Παναθηναικός;

Μετά την ήττα του στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός έμεινε ουραγός στον όμιλο και πλέον θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί.

Μπροστά σε ένα ακόμα ιστορικό κάζο βρίσκεται ο φετινός Παναθηναϊκός. Η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 2-1 φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση το «τριφύλλι» που έμεινε ουραγό στην βαθμολογία του ομίλου με ένα βαθμό και χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει υποχρεωτικά τον Απόλλωνα Σμύρνης την τελευταία αγωνιστική αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο αποκλείεται!

Ακόμα κι αν κερδίσουν όμως οι πράσινοι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού σε περίπτωση που η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή λήξει ισόπαλη, τότε ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην τρίτη θέση, αφού θα ισοβαθμίσει στους 4 πόντους με τον ΟΦΗ, που θα υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί θέλει υποχρεωτικά να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να υπάρξει νικητής (όποιος κι αν είναι αυτός) στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. ΗΡΑΚΛΗΣ                               2    4    3-0

2. ΟΦΗ                                           2    3    2-2

3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ    2    3    1-3

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ             2    1    1-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/12)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΦΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!