Ο Ζοζούλια και άλλα παραμύθια…

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ζοζούλια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, προκάλεσαν μεγάλη ενόχληση στην Τούμπα. Ποτέ ο Δικέφαλος δεν ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή Ουκρανό. Ο μάνατζερ του παίκτη, χρησιμοποίησε το όνομα του ΠΑΟΚ για ευνόητους λόγους. Ωστόσο αυτό είναι που στον Δικέφαλο δεν σκοπεύουν να επιτρέψουν. Οι εποχές που οι μάνατζερ έκαναν την δουλειά τους, στην πλάτη της ομάδας, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που υπήρξε άμεση αντίδραση από την πλευρά του Δικεφάλου, που διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα Ζοζούλια. Με τον ίδιο τρόπο σκοπεύουν να αντιδράσουν στον ΠΑΟΚ και σε άλλες περιπτώσεις καθώς ήδη αρκετά ονόματα έχουν αναφερθεί ως στόχοι του Δικεφάλου (και μάλιστα σε άσχετες θέσεις), χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως ενδιαφέρον.

 

Γενικότερα είναι εποχή που θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά. Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Ονόματα που δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά θα βγάζουν από την δύσκολη θέση όσους δεν ξέρουν ή δεν έχουν τι να γράψουν και τι να πούνε. Ένας Ιανουάριος είναι, θα περάσει. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει δυο παίκτες όπως έχει επισημάνει η στήλη. Λίγο πιο αργά από τις αρχικές προβλέψεις.

 

Οι παίκτες δεν αναμένεται να έρθουν στην Θεσσαλονίκη πριν την αυγή του νέου έτους. Οι περιπτώσεις που έχει προκρίνει ο ΠΑΟΚ, θέλουν τον χρόνο τους για να έχουν θετική κατάληξη. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Αυτό μόνο θετικό είναι. Οι καλοί παίκτες είναι δύσκολες περιπτώσεις. Οι μέτριοι και τα… παλτά είναι εύκολες. Πολύ εύκολες!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!