Η μεγαλύτερη… μεταγραφή θα είναι αυτή!

Μετά από σερί νίκες, ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μία απρόσμενη ήττα αυτή την φορά από τον ΠΑΣ και απέδειξε ξανά, πως χρειάζεται χρόνο για να μην έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Όποιος βέβαια ρίχνει ευθύνη για το αποτέλεσμα στον Βλάνταν Ίβιτς μάλλον είναι άδικος.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές τελικές και συνήθως χάνει, επειδή οι παίκτες του δεν σκοράρουν. Συγνώμη αλλα το σκοράρισμα δεν μπορεί να τους το μάθει. Το γκολ το πετυχαίνεις αν είσαι ικανός και αν έχεις και την ψυχολογία με το μέρος σου.

Επίσης την σταθερότητα ως ομάδα και το μέταλλο του νικητή το αποκτάς με τον χρόνο. Μία ομάδα με δέκα νέους παίκτες συνήθως χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τύχη να πετύχει κάτι, πρέπει να έχει σταθερές. Να στηρίξει τον προπονητή δίνοντας του χρόνο και ικανούς παίκτες και τον αθλητικό διευθυντή του. Θεωρώ ότι ο δεύτερος και με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι είχε θετικό πρόσημο τουλάχιστον με Κάνιας,Μάτος,Κρέσπο και Μπίσεσβαρ ενώ ο προπονητής παρουσιάζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, που χρόνια είχαμε να δούμε.

Η σταθερότητα όπως τα γκολ θα έρθουν, με το χρόνο, και φυσικά με δύο-τρεις καλές μεταγραφές μπροστά.

Αν ένα από τα δύο αυτά βασικά πρόσωπα του φετινού ΠΑΟΚ, δεν στηριχθεί τότε δεν θα μπορεί να κριθεί δίκαια. Επίσης ο ΠΑΟΚ θα καταλήξει τη νέα σεζόν, να πάρει ξανά δέκα νέους παίκτες και τέτοια εποχή το 2018 να λέμε τα ίδια πράγματα που λέμε τώρα και που λέγαμε πέρσι, αλλά και το 2015 και το 2014.

Λάθη κάνουμε όλοι μας. Αν είσαι όμως αντικειμενικός, αν δεν είσαι εχθρός τους ή φίλος τους και βάλεις τα συν και τα πλην στη ζυγαριά, τότε τα πράγματα για τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή είναι ξεκάθαρος.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η εμπιστοσύνη τίποτα άλλο! Ο μεγαλομέτοχος να δείχνει εμπιστοσύνη στις επιλογές του, οι επιλογές του στις δικές τους επιλογές και ο κόσμος στον μεγαλομέτοχο! Αν αυτό λειτουργήσει, τότε όλα θα πάνε καλά. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή! Αν… αποκτηθεί η εμπιστοσύνη!

Υγ: Δεν θα πάρω μέρος στην «ανθρωποφαγία» που έχει στηθεί (ξανά) με αφορμή αυτή την φορά τις μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν γίνει ή την φυγή του Ροντρίγκες. Κάνει πολύ κακό στον ΠΑΟΚ και είναι ντροπή για όλους να γίνεται αυτό. Ειδικά εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Θα περιμένω και θα κάνω ταμείο όταν έρθει η ώρα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!