Στον «αέρα» το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα, για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Supe League. Τα χιόνια που έχουν καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, καθιστούν αυτή την στιγμή αδύνατη την πραγματοποίηση του αγώνα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστος Τσούμαρης, μίλησε επί του θέματος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, εκτιμώντας πως είναι μάλλον αδύνατο να γίνει το ματς, αλλά πρόσθεσε πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλο το επιτελείο ασχολείται μόνο με το κομμάτι του αγώνα. Απαίτηση της Super League είναι να ενημερωθεί, έτσι στάλθηκε και παρατηρητής της που έκανε αυτοψία στο γήπεδο σήμερα το πρωί. Εγγράφως στάλθηκε από μας ενημέρωση, με δημοσιεύματα και φωτογραφίες, δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες.

Οι συνθήκες δεν βοηθούν σε οποιαδήποτε μορφή αποχιονισμού, αφού με όποιο τρόπο και αν προσπαθήσουμε ενδέχεται να καταστρέψουμε τον αγωνιστικό χώρο, είτε με μηχανήματα, είτε και με τα χέρια ακόμη. Εγγράφως η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενημέρωσε τη Super League ότι δεδομένων συνθηκών και των προτεραιοτήτων της υπηρεσίας προκύπτει θέμα ασφάλειας για τους παράγοντες και το φίλαθλο κόσμο και εισηγείται μη διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτά στάλθηκαν και θα υπάρξει εισήγηση με τα συμπεράσματα. Περιμένουμε πλέον να ληφθεί απόφαση. Αν δεν παρθεί απόφαση σήμερα, η ΠΑΕ θα πρέπει να λειτουργήσει με το σκεπτικό να γίνει αγώνας. Η εκτίμηση της ΠΑΕ είναι πως είναι δύσκολο να γίνει αποχιονισμός με τη φύση και τον όγκο του παγωμένου χιονιού. Θα είναι καταστροφική για το γήπεδο αν γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, αλλά η Super League θα αποφασίσει», τόνισε.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!