«Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει»

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε δηλώσεις σε πολωνικό σάιτ για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο 27χρονος φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίχελ:

Για τα δεδομένα της μεταγραφής

«Συμφωνήσαμε με Λέγκια, τώρα περιμένουμε τον Πρίγιοβιτς. Η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία. Υπάρχουν μικρές διαφορές, για παράδειγμα, τα μπόνους για τα γκολ που θα βάλει. Πρέπει επίσης ο παίκτης να περάσει τα ιατρικά τεστ. Όλα είναι στην τελική ευθεία αλλά δεν θα πω ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Μία φορά είχαμε μία περίπτωση παίκτη που πέρασε τα ιατρικά και ήρθε πιο ελκυστική γι αυτόν πρόταση από την Κίνα και πήγε εκεί. Φαίνεται όμως ότι ο Πρίγιοβιτς σε λίγες μέρες θα είναι παίκτης μας. Θα πληρώσουμε λιγότερα από 2εκ ευρώ».

Για την πρόταση που έχει ο παίκτης από την Κίνα

«Γνωρίζουμε ότι γι αυτόν ενδιαφέρεται μία ομάδα από την Κίνα αλλά θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε μέσω βιντεοκλήσης. Είναι μόλις 27 χρονών. Εάν πάει στην Κίνα θα χάσει την ευκαιρία να παίξει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ του δίνει την προοπτική. Μπορεί στο μέλλον να έχει βλέψεις για μία ακόμη καλύτερη μεταγραφή, έαν για παράδειγμα κάνει δύο καλές σεζόν στη Θεσσαλονίκη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!