Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Όλντενμπουργκ

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Όλντενμπουργκ, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League. Από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg, θα διατίθενται και από το PAOK Sports Arena, αλλά και τα υπόλοιπα σημεία πώλησης.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αλλά και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά) στην τιμή των 5€.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (16/1): 10:00-17:00

Τρίτη (17/1): 10:00-17:00

Τετάρτη (18/1): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!