Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, βρέθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας με πρόθεση να εκφράσει την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου, δεν στάθηκε στη νίκη. Ούτε στο γεγονός ότι σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα κατάφερε να διορθώσει την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα και να βρεθεί από την 9η στην 2η θέση. Το αυτονόητο πέτυχε ο ΠΑΟΚ με το ρόστερ που διαθέτει, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Το γεγονός που προκάλεσε την ικανοποίηση του Ιβάν Σαββίδη, είναι ότι, ίσως για πρώτη φορά από τότε που απέκτησε το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, διαπιστώνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα αποπνέει υγεία.

Αυτό κατά την εκτίμηση μου –και την άποψη ανθρώπων που «έφαγαν» τα χρόνια τους στο ποδόσφαιρο ως παίκτες, προπονητές ή παράγοντες- αποτελεί το Α και το Ω για μια ομάδα που θέλει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προκαλέσει σεβασμό στους αντιπάλους της.

Για τον Βλάνταν Ιβιτς, η δημιουργία ομαδικού κλίματος και υγιούς περιβάλλοντος στα αποδυτήρια, αποτέλεσε προτεραιότητα και αναπόσπαστο κομμάτι της θερινής προετοιμασίας.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!