Κλάψτε ελεύθερα! Τα χαρτομάντηλα… δώρο!

Το… ανελέητο κυνηγητό των ερυθρόλευκων από την διαιτησία, έχει προκαλέσει βαθύ πόνο στο Πανελλήνιο. Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας. Ο κόσμος αποφάσισε να συγκεντρωθεί στις πλατείες για να εκδηλώσει την αγανάκτηση του. Η δικαιολογημένη αποβολή του Μποτία στον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, συγκινημένοι από το δράμα που βιώνει ο Ολυμπιακός, αναζητούν χαρτομάντηλα για να σκουπίσουν τα δάκρυα τους.

Τα ερώτημα αμείλικτα… Πως είναι δυνατόν να τελειώσει ένα παιχνίδι χωρίς να κερδίσει ένα πέναλτι ο Φορτούνης ή τέλος πάντως ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού; Προβλέπεται από τον ΚΑΠ τέτοια κατάσταση;

Δικαιολογημένα ο Σάββας Θεοδωρίδης απειλεί Θεούς και δαίμονες (αλήθεια τι ακριβώς εννοεί όταν με στόμφο υποστηρίζει ότι δεν θα ξαναχάσει ο Ολυμπιακός;) και ο Κώστας Καραπαπάς επιτίθεται κατά πάντων, υποστηρίζοντας ότι το κράτος με μανία προσπαθεί να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια, μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Για να καλύψουν την αγωνιστική ανυπαρξία τους, προσπαθούν να χρεώσουν στην διαιτησία την ήττα από την ΑΕΚ. Είναι προφανές ότι στον Πειραιά, δεν έχουν μάθει στο 50-50. Τους είναι αδιανόητο ότι οι εποχές που ήλεγχαν τα πάντα πέρασαν ανεπιστρεπτί και πρέπει να επενδύσουν για να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Το μεγαλύτερο τους πρόβλημα βέβαια δεν είναι η ήττα από την ΑΕΚ και η διαιτησία. Το θέμα τους είναι ότι φαίνεται η αγωνιστική γύμνια του Ολυμπιακού και σχολιάζεται από τους ίδιους τους οπαδούς του. Μια σύντομη ματιά στα social media είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι, οι γραφικότητες περί διαιτησίας και κράτους που κυνηγά τον Ολυμπιακό, δεν έπεισαν την μεγάλη μάζα των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!