Βρέθηκε ο ένοχος με το πανό!

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι που ανήρτησαν το υβριστικό πανό σε βάρος του ιδίου και της μητέρας του, που έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια από τη ζωή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με ανακοίνωση ζήτησε επίσης τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών και πλέον θέση πήρε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Εκεί έγινε γνωστό πως βρέθηκε ο άνθρωπος που έφτιαξε το εμετικό πανό και το ανήρτησε στο Καυτανζόγλειο και πλέον αναμένονται οι δέουσες ενέργειες από την πλευρά της πολιτείας.

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως θέλει εξηγήσεις και επίσημα από κρατικούς φορείς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο γήπεδο και απλά κοιτούσαν το εμετικό πανό, αφήνοντάς το αναρτημένο στα κάγκελα σε όλο το παιχνίδι!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Cronos4

  Τιμωρία τέτοια που να καταλάβει τι σημαίνει να βρίζεις ΜΑΝΑ και ειδικά όταν είναι νεκρή!

 • Καλύτερα να πάει μετανάστης χωρίς να πει τόπο προορισμού.Αν ειναι πάνω απο 25 δεν πρέπει να εχει έλεος.Μανα και οικογένεια δεν βρίζεις ΠΟΤΕ

 • Kamatero4

  «Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως θέλει εξηγήσεις και επίσημα από κρατικούς φορείς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο γήπεδο και απλά κοιτούσαν το εμετικό πανό, αφήνοντάς το αναρτημένο στα κάγκελα σε όλο το παιχνίδι!»

  Ξαφνικά οι δημόσιοι υπάλληλοι έχασαν την ευαισθησία που είχαν πριν μερικά χρόνια στη Νέα Σμύρνη που μας είχαν πήξει στο χημικό; Η αιτία ήταν τα «γαλλικά» προς τη Μάργκαρετ Παπανδρέου και όχι η συμπεριφορά του κόσμου. Τα χημικά είχαν φτάσει μέχρι την κεντρική είσοδο που ήταν τα παιδάκια από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

  Οι διαιτητές; Είπαν ότι ο κανονισμός δε μιλάει για οριστική διακοπή. Εντάξει, διέκοψέ το προσωρινά μέχρι να κατέβει. Δε θα κατέβαινε κάποτε; Οι δικοί του θα τον καρπάζωναν στο τέλος. Ο άλλος το είχε διακόψει πάνω από μισή ώρα για 1 κιλό ψάρια… τόσο σας θίξαμε τότε;

  Και τώρα; Για 2 ολόκληρες ώρες δε βρέθηκε ένας δημόσιος υπάλληλος να πάει να του πει να κατεβάσει το πανί. Αλλά τα έχουμε πει αυτά. Φταίει και ο Ιβάν που έδωσε 300.000 στους αχάριστους για τον ανέτοιμο (και ίσως ανεπαρκή) Λάμπρου, αντί να τον πάρουμε τζάμπα το καλοκαίρι.

  Ξυπνήστε Ιβάν και Γιωρίκα, ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν είχε φίλους, μόνο εχθρούς. Και αφού αποφασίσατε να εμπλακείτε στην ΠΑΕ πρέπει να καταλάβετε πως θα πολεμάτε με όλους τους άλλους, είτε λέγονται ΑΕ Ποντίων είτε αεκ είτε εγκληματική οργάνωση.