Ήρθαν 50 χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Τινάζουν το Final Four του βόλεϊ στον αέρα οι επιστήμονες  του Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός έφερε μαζί του στη Θεσσαλονίκη 50 χούλιγκαν. Η φήμη που κυκλοφόρησε χθες και δεν διαψεύστηκε από κανέναν παράγοντα των ερυθρολεύκων τελικά δεν είναι απλά φήμη.

Στην πόλη ήρθαν 50 κάφροι του ΟΣΦΠ με ένα πούλμαν, που ήρθε απευθείας από τη Κωνσταντινούπολη εκεί όπου η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από τη Μπεσίκτας.

Πλέον η διεξαγωγή του ημιτελικού βρίσκεται στον αέρα αφού όπως γίνεται κατανοητό η παρουσία των κάφρων από τον Πειραιά, φέρνει κινητοποίηση από την αστυνομία και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν βρεθούν μέσα στο Παλέ αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχουν ήδη πληροφορηθεί την παρουσία τους. Ο φόβος επεισοδίων είναι πλέον μεγάλος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Zlatan Mouslimovits

    Καλώς τους!!!!!!!

  • GARRY

    Η ξενάγηση στην πόλη ,είναι δουλειά της αστυνομίας κι όχι του κόσμου…..ΜΗΝ τσιμπάτε…………εξάλλου αυτοί θαυμάζουν τα μνημεία ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΔΑΣ ) , μόνο όταν σιγουρευτούν οτι είναι ασφαλείς και κυρίως μόνοι………Ισως πάλι να ψάχνουν τα κράνη τους από την τελευταία συνάντηση………

  • Carlos to partali

    Καλώς τα παιδιά…