«Θέλουμε την καλύτερη θέση»

Ευχαριστημένος από την νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ενέργεια, η οποία έφερε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Μια διάφορα που μας κράτησε μέχρι το τέλος. Η αντίπαλη ομάδα έχει δυο σεντερ που μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην επιθετική μας λειτουργιά. Μας πίεσαν κάτω από το καλάθι, λόγω του τραυματισμού του Κλάντον. Η ομάδα όμως τα κατάφερε και πήρε μια δίκαια νίκη.»

Για τον Σόμπι:

«Είναι καλός παίκτης, βγάζει ενέργεια, είναι εύστοχος. Πιστεύω ότι ήμερα με την ημέρα θα βελτιώνεται, καθώς θα μαθαίνει του συμπαίκτες του, άλλα και οι συμπαίκτες του θα μαθαίνουν αυτόν».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ θα βγει 4ος η 5ος :

«Δεν το σκεφτόμαστε. Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στα playoffs. Οι ομάδες μπορούν να σπάσουν τις έδρες. Μπορεί μια ομάδα να σπάσει την έδρα οποιαδήποτε θέση και αν έχει. Παρόλα αυτά θέλουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση».

Για το ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει έναν αγώνα την βδομάδα :

«Είναι περίεργο το φαινόμενο αυτό. Έχει αλλάξει ο τρόπος προπόνησης γιατί πλέον έχουμε ένα μόνο παιχνίδι την βδομάδα. Από την μια είναι καλό γιατί έχεις χρόνο να διαβάσεις καλά την ομάδα, αλλά δεν σου δημιουργεί ατονία».

Για τον Σαίμπερτ :

«Ο γιατρός μας λέει ότι πάει καλά, αλλά εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι την Δευτέρα αν πει ο γιατρός το οκ θα τον βάλουμε στο γήπεδο όχι για κάτι ιδιαίτερο και  θα δούμε πως είναι».

Για το τι θα συμβεί όταν γυρίσει ο Σάιμπερτ και το πως θα τον διαχειριστεί μαζί με τον Σόμπι :

«Όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε στην ομάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!