Το κράτος στα πόδια 50 κάφρων του ΟΣΦΠ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όσους βρέθηκαν στο Παλέ, τα δρακόντεια μέτρα της Ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να… φυλάξει τους περίπου 50 χούλιγκαν του ΟΣΦΠ.

Η ΕΛ.ΑΣ. κατέστρωσε ειδικό σχέδιο, για την μετάβαση των κάφρων του Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο, με το γήπεδο να θυμίζει φρούριο!

Ακόμα και έξω από τα δημοσιογραφικά υπήρχε εντονότατη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς εκεί τοποθετήθηκαν οι οπαδοί των ερυθρολεύκων.

Το παράδοξο είναι πως ενώ υπήρχε συμφωνία για οπαδούς χωρίς διακριτικά αυτοί μπήκαν με συνοδεία και προστασία στο γήπεδο.

Μάλιστα, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν προς το μέρος τους το «ου ου είσαστε υπάλληλοι του Ολυμπιακού» πολλοί από αυτούς δαγκώθηκαν…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Βόρειος Αλήτης

  Στον περιφερειακό είναι ωραία απόγονοι

 • Cronos4

  Δεν υπάρχει αστυνομία γιά να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη!Υπάρχει αστυνομία προστασίας του Γαριδάκη και των υπηκόων του !Αναγούλα και εμετός!

  • GARRY

   Η χώρα είναι απο τις πλέον διεφθαρμένες……………….τί περίμενες ;;;;;;;

   • Cronos4

    Περιμένω από όσους ΜΗ διεφθαρμένους μείνανε να κάνουν επιτέλους την επανάστασή τους!Να πάψουμε να φοβόμαστε πλέον τα γκλομπ και τις ασπίδες!Το δίκιο του απλού φορολογούμενου και αδικημένου,είναι πιό δυνατό σαν όπλο από τις ασπίδες,τα γκλόμπς και τα δακρυγόνα!!