Ανακοίνωση – ξέσπασμα!

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν το Σάββατο στον ημιτελικό αγώνα βόλει του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, Ευόσμου LEMMY Ηλιούπολης.

Πριν από 2 βδομάδες σε συναντήσεις που κάναμε με ανθρώπους από το τμήμα βόλλεϋ του ΠΑΟΚ ( δεν αναφέρουμε τα ονόματα τους γιατί μας προκαλούν αηδία ) ζητήσαμε να πάρουμε, μαζί με άλλους Συνδέσμους προσκλήσεις για τον ημιτελικό, η απάντηση τους ήτανε θετική.

ΑΡΚΕΙ να τους πηγαίναμε της ταυτότητες μας και τα αμκα μας, πράγμα το οποίο έγινε.

3 Μέρες πριν τον ημιτελικό και αφού δεν είχαμε απάντηση για της προσκλήσεις μας, ζητήσαμε και κλείσαμε συνάντηση μαζί τους.

Συνάντηση στην οποία δεν παραβρέθηκε ο κύριος αυτός που μας είχε υποσχεθεί της προσκλήσεις, με αποτέλεσμα το ίδιο βράδυ να πάμε να δούμε έναν παλιό μας γνώριμο τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ και να μάθουμε για ποιον λόγο δεν μας δίνουνε από την στιγμή που τους δώσαμε όλα τα προσωπικά μας στοιχεία.

Πήραμε 2 απαντήσεις:

1η ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν είναι αρμόδιος και η 2η ότι εκτός από της ταυτότητες μας και τα αμκα μας έπρεπε να δηλώσουμε και ότι είμαστε είτε υπάλληλοι του δήμου, είτε υπάλληλοι του σωματείου, είτε αθλητές και ότι από την στιγμή που ΔΕΝ είμαστε ΔΕΝ μπορούνε να μας δώσουν .

Η απάντηση μας ήταν άμεση, η μας φέρνετε προσκλήσεις ή η ομάδα δεν θα κατέβει να παίξει. (πράγμα το οποίο ποτέ δεν θα κάναμε και δεν κάναμε γιατί σεβόμαστε τους αθλητές μας )

Φεύγοντας σαν Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πήραμε και την λίστα με τα προσωπικά μας στοιχειά.

Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) μας ξανά ζητήθηκε η λίστα με τα προσωπικά μας στοιχεία γιατί τελικά θα παίρναμε και την ξανά στείλαμε, ώσπου το βράδυ μας ανακοινώθηκε ότι τελικά ΔΕΝ θα πάρουμε καμιά πρόσκληση.

Για μας το να μην μας θέλετε να πηγαίνουμε στην αθήνα για να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ας πούμε οτι το καταλαβαίνουμε ( άμα αρχίσουμε και γράφουμε για το κεφάλαιο ΓΛΥΦΑΔΑ θα γελάει μαζί σας όλο το πανελλήνιο ) αλλά το να μην θέλετε τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε αγώνα τίτλου μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά πρωτοφανές.

Μας κοροϊδέψατε , μας πικράνατε αλλά πιο πολύ από όλα μας κάνατε να ντρεπόμαστε να κυκλοφορούμε μέσα στην ίδια μας την πόλη για αυτό το FINAL 4 της ΝΤΡΟΠΗΣ που ΕΣΕΙΣ το δημιουργήσατε.

καληνύχτα σας

ΥΓ1 Μπράβο σε όλα τα αλάνια που μπόρεσαν και μπήκανε μέσα

ΥΓ2 ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ !!!

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ…

Περηφάνια Αντίσταση Ονειρο Κατάκτηση

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!