Κανείς τους δεν το είδε;

Είναι απορίας άξιο πως τόσο ο Σιδηρόπουλος όσο και ο Κομίνης δεν είδαν το χέρι του Χούλκ στην φάση με τον Μάτος που προκάλεσε και τις έντονες αντιδράσεις του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ναι μεν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού είχε γυρισμένη την πλάτη στην μπάλα αλλά, είναι ξεκάθαρο ότι ανέκοψε την πορεία της με το χέρι του κι ενώ ο Μάτος έφευγε προς την εστία του Βλαχοδήμου.

Πρόκειται για φάση πέναλτι από την στιγμή που με το χέρι του ο Χούλκ σταματά με το χέρι του την μπάλα και δεν επιτρέπει την εξέλιξη της φάσης.

Ο Σιδηρόπουλος κοντοστάθηκε παρά το γεγονός ότι είχε ξεκάθαρα οπτική επαφή με την φάση. Ακόμα περισσότερο αυτό ισχύσει για τον Κομίνη που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της περιοχής του Παναθηναικού.

Αν οι θεωρητικά καθαροί διαιτητές δεν μπορούν να απονείμουν δικαιοσύνη, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο και σαφώς μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος με δεδομένο ότι το πέναλτι που δεν δόθηκε θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!