ΟΑΚΑ ή Παγκρήτιο ο τελικός

Στo OAKA ή στο Παγκρήτιο Στάδιο θα οριστεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 6 Μαϊου.

Η απόφαση θα ληφθεί όταν θα οριστικοποιηθεί το ζευγάρι του τελικού μετά από εισήγηση του Ζήση Βρύζα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Στην περίπτωση που η ΑΕΚ εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό (έχει νικήσει 2-1 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο), τότε το πρώτο λόγο έχει το Παγκρήτιο Στάδιο.

Αυτό που εκτιμάται όμως είναι ότι αν ο δεύτερος φιναλίστ είναι ο Παναθηναϊκός, τότε ενδέχεται να δώσει τη συγκατάθεση του να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Αν όμως το τρόπαιο διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ, τότε ο τελικός πάει σίγουρα προς Κρήτη.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κάνει την μεγάλη ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ και αποκλείσει την ΑΕΚ, η ΕΠΟ θα συζητήσει με τους δύο φιναλίστ του κυπέλλου για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού.

Στην ομοσπονδία επιθυμούν ο τίτλος να κριθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για οικονομικούς λόγους, αλλά την απόφαση θα την πάρουν οι δύο φιναλίστ. Στην ΕΠΟ έκριναν, μετά από σχετική αυτοψία, ότι ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΑΕL FC Arena.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Γιώργος Μακρής

    Απ την αρχή ήταν φανερό ότι μας δουλεύανε, μετά τον ημιτελικό θα έχουμε (με το καλό να περάσουμε βέβαια) ακριβώς 9 ημέρες για τον τελικό. Φύση αδύνατον να προλάβουμε να κλείσουμε αεροπλάνα βαπόρια και ότι άλλο χρειάζεται για την Κρήτη, άσε που θα είναι για εμάς οικονομικά τεράστιο το κόστος. Οπότε θα δεχθούμε ΟΑΚΑ και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Κι εμείς θα παίξουμε ακόμα έναν τελικό στην έδρα του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε θέσει ήδη θέμα Θεσσαλονίκης. Ναι το ξέρω βέβαια ότι πρέπει να περάσουμε πρώτα και είναι δύσκολο…

  • Konstantinos

    Φαντάσου να μην είχες και βρύζα. Στην Αυστραλία θα γινόταν. χαχα