Νέο εξώδικο κατά της ΕΠΟ!

Ο… «πόλεμος» χαρακωμάτων στην ΕΠΟ καλά κρατεί…

Την αποστολή εξωδίκου κατά της ΠΔΕ/ΕΠΟ σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει την απόφαση της για παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» ή δεν συγκαλέσει έκτακτη ΓΣ για το θέμα, προτείνει στις υπόλοιπες Ενώσεις η ΕΠΣ Κιλκίς, τέως πρόεδρος της οποίας είναι ο εκ των κατηγορουμένων , Β. Χατζηαποστόλου.

Στο έγγραφο που προέρχεται από την ΕΠΣ Κιλκίς και αποστέλλεται στις Ενώσεις αναφέρεται ότι η απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ να παραστεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη που θα γίνει στις 15 Μαΐου είναι «καταχρηστική» και «αντιδεοντολογική», δεν προβλέπεται στις αρμοδιότητες της ΠΔΕ και δύναται να προκαλέσει οικονομική ζημιά στην ομοσπονδία αφού εκκρεμούν αγωγές της αναδόχου εταιρείας προς την ΕΠΟ και το αντίστροφο.

Η ΕΠΣ Κιλκίς ζητεί από τις υπόλοιπες Ενώσεις να υπογράψουν συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο εξουσιοδοτεί τον δικηγόρο κ. Κατσιλιέρη ώστε αυτός να συντάξει εξώδικο κατά της ΠΔΕ/ΕΠΟ ζητώντας ή την παραίτησή της από την παράσταση πολιτικής αγωγής ή σε περίπτωση που δεν το πράξει τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ.

Ήδη το θέμα συζητείται στον κόσμο των Ενώσεων, αφού υπάρχουν πολλοί τέως πρόεδροι Ενώσεων, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους 23 κατηγορούμενους μέλη των ΔΣ της ΕΠΟ από το 2005 και μετά.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι απιστία σε βαθμό κακουργήματος επειδή ζημίωσαν την περιουσία της ομοσπονδίας κατά 13 εκατομμύρια ευρώ πληρώνοντας για ένα έργο που στην ουσία δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της παραπομπής τους σε δίκη τον περασμένο Αύγουστο και της εφαρμογής του νόμου από τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, η πρώην ηγεσία της ΕΠΟ, με επικεφαλής, τον Γκιρτζίκη, εξέπεσε και όλοι οι αιρετοί κατηγορούμενοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν από κάθε αξίωμα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Πηγή: SDNA


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!