Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το δίκιο του!

Ο ΠΑΟΚ πριν λίγη ώρα έκανε πρόσθετη παρέμβαση, όπως έχει δικαίωμα, για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού.

Ο λόγος που ο Δικέφαλος προέβη σε αυτή την κίνηση είναι για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία θα κυλήσει όπως προβλέπεται, θα εξεταστούν σωστά τα στοιχεία και οι μάρτυρες.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιβλέψουν την διαδικασία και θα παρέμβουν μόνο εφόσον χρειαστεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπει στην διαδικασία να καθοδηγήσει την υπόθεση, αλλά θα παρακολουθεί δια ζώσης τις εξελίξεις, έτσι ώστε εγγυηθεί ότι θα κυλήσει σωστά, με δικαιοσύνη και ισονομία.

Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να απορριφθεί η παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού.

Ένας λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι μπορεί να θεωρηθεί εκπρόθεσμο γιατί πρέπει να κατατεθεί 24 ώρες πριν. Αυτό θα πρόκειται για μεγαλο σκάνδαλο γιατί αφενός η κλήση του Ολυμπιακού δεν ανακοινώθηκε επίσημα και αφετέρου κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ στις 16:00.

Δεύτερος λόγος είναι ουσιαστικότερος και πατάει στο ότι τυπικά δεν υπάρχουν διάδικοι, ώστε ο ΠΑΟΚ παρέμβει υποστηρίζοντας κάποιον.

Oι «ασπρόμαυροι» δεν μπαίνουμε για να διασφαλίσουν το -6 του Ολυμπιακού, αλλά για να σιγουρευτούν πως δεν θα αποκρυφτεί τίποτα και η απόφαση θα είναι δίκαιη βάσει των στοιχείων.

Το INPAOK σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη 18/4 για τις σκέψεις του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί παρέμβασεις στην εν λόγω υπόθεση (δείτε εδώ).


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Cronos4

  Να τους κυνηγήσουμε μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι!Οι ΑΘΛΙΟΙ,τα ΛΑΜΟΓΙΑ,οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του Ελληνικού αθλητισμού,οι ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ!Show No Mercy!

 • Del

  Τουλαχιστον γινεται η κινηση.

 • Del

  Δεν ειναι αλλος τροπος φιλε. Ειναι ισονομια. Εμεις ξεκινησαμε με -3 επειδη παραβηκαμε τον Νομο. Αν για τον ιδιο λογο, δεν τιμωρηθει ο αλλος, τοτε παιζουμε ανισους ορους.
  Βεβαια, η ομαδα πρεπει να κανει το χρεος της και να παρει και τα 2 παιχνιδια που μεινανε. Και να μην επηρρεαστει και χασει και την συγκεντρωση της στο Κυπελλο, γιατι μεσα σε λιγες μερες, μπορει να χαθουν τα παντα.
  Διαβολοβδομαδα.