Η επανάσταση δικαιώνεται

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο τίτλος δεν έχει κριθεί μαθηματικά. Αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Έτσι συμβαίνει παντού σε όλες τις χώρες, καθώς όταν μία ομάδα δικαιούται να χάσει, χάνει και όταν δικαιούται να κερδίσει, κερδίζει. Στην Ελλάδα είχαμε μάθει τόσα χρόνια, όταν μία ομάδα δικαιούται να χάσει να χάνει και όταν ο Ολυμπιακός δικαιούταν να χάσει να κερδίζει.

Μην περιμένετε θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη, δείτε όμως τι συμβαίνει γύρω σας και θα καταλάβετε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Μιλάμε για ιστορική ανατροπή και τέτοιες ανατροπές δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη.

Όλα αυτά βέβαια χάρη σε έναν άνθρωπο. Τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτόν που ακόμα και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες χλεύασαν ή ειρωνεύονται ακόμη και τώρα, επειδή δεν έχει καταφέρει η ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο.

Κι όμως ο Ιβάν Σαββίδης την ίδια ώρα που ψάχνει την «χημεία» στα εσωτερικά του συλλόγου (ενός συλλόγου που η οικογένεια της είχε χωρίσει σε 100 κομμάτια) ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα πρωταθλήτρια, δούλευε τόσο καιρό όχι για το σήμερα, για ένα πρόσκαιρο σήμερα, αλλά για το αύριο και έναν ΠΑΟΚ πραγματικά παντοδύναμο και όχι έναν πρωταθλητή που θα ξεφουσκώσει την επόμενη χρονιά.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η επανάσταση του ΠΑΟΚ αρχίζει και δικαιώνεται, ειδικά ύστερα από τις εδώ και πολύ καλές διαιτησίες των τελευταίων μηνών σε όλους τους αγώνες της χώρας, ή που βλέπει τον Ολυμπιακό να κάθεται επιτέλους στο σκαμνί (ανεξάρτητα με την τελική βαθμολογία), τότε μάλλον δεν θέλει να παραδεχτεί πως ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει να δικαιώνεται και πως σύντομα το καράβι του ΠΑΟΚ με αυτόν καπετάνιο, θα σαλπάρει προς την δόξα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!