Η επανάσταση δικαιώνεται

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο τίτλος δεν έχει κριθεί μαθηματικά. Αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Έτσι συμβαίνει παντού σε όλες τις χώρες, καθώς όταν μία ομάδα δικαιούται να χάσει, χάνει και όταν δικαιούται να κερδίσει, κερδίζει. Στην Ελλάδα είχαμε μάθει τόσα χρόνια, όταν μία ομάδα δικαιούται να χάσει να χάνει και όταν ο Ολυμπιακός δικαιούταν να χάσει να κερδίζει.

Μην περιμένετε θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη, δείτε όμως τι συμβαίνει γύρω σας και θα καταλάβετε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Μιλάμε για ιστορική ανατροπή και τέτοιες ανατροπές δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη.

Όλα αυτά βέβαια χάρη σε έναν άνθρωπο. Τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτόν που ακόμα και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες χλεύασαν ή ειρωνεύονται ακόμη και τώρα, επειδή δεν έχει καταφέρει η ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο.

Κι όμως ο Ιβάν Σαββίδης την ίδια ώρα που ψάχνει την «χημεία» στα εσωτερικά του συλλόγου (ενός συλλόγου που η οικογένεια της είχε χωρίσει σε 100 κομμάτια) ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα πρωταθλήτρια, δούλευε τόσο καιρό όχι για το σήμερα, για ένα πρόσκαιρο σήμερα, αλλά για το αύριο και έναν ΠΑΟΚ πραγματικά παντοδύναμο και όχι έναν πρωταθλητή που θα ξεφουσκώσει την επόμενη χρονιά.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η επανάσταση του ΠΑΟΚ αρχίζει και δικαιώνεται, ειδικά ύστερα από τις εδώ και πολύ καλές διαιτησίες των τελευταίων μηνών σε όλους τους αγώνες της χώρας, ή που βλέπει τον Ολυμπιακό να κάθεται επιτέλους στο σκαμνί (ανεξάρτητα με την τελική βαθμολογία), τότε μάλλον δεν θέλει να παραδεχτεί πως ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει να δικαιώνεται και πως σύντομα το καράβι του ΠΑΟΚ με αυτόν καπετάνιο, θα σαλπάρει προς την δόξα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • nick adam

  Οι γαύροι δεν δείχνουν να το εκτιμούν όμως…..δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους…..σαν κάτι νήπια ,μόλις τους πάρεις το παιχνίδι από τα χέρια, κάνουν……έχουν ξεμάθει τόσα χρόνια ……

 • π- Μάρκος

  Και μόνο που μας έκανε έναν αξιοπρεπέστατο οικονομικά σύλλογο είναι πάρα πολύ!

 • pablogarcia

  Κακή συνήθεια το’χετε οι περισσότεροι να αυτοακυρωνόσαστε με τα γραπτά σας !!
  Ειναι αδιαμφισβήτητα η πιό μισητή και ευνοημένη ομάδα εσαεί του Ελληνικου πρωταθλήματος
  ο ‘θρήνος’ στην κυριαρχία του αυτή ειχε και μεγάλη ομάδα σπουδαίους παίκτες και μπάτζετ οταν ολοι εμείς οι υπόλοιποι ειμασταν λίγο πολύ ξεβράκωτοι και ανυπόληπτοι !
  Αν ανατρέξει κάποιος στα κείμενα των αρθρων σας θα ανακαλύψει τι είδους αυτοκριτική
  εσείς οι ίδιοι κάνατε στις ομάδες μας φέροντας ως παράδειγμα την ‘κόκκινη’ αυτή λαίλαπα
  και των ιδιοκτητητών του την υπέρβαση την οικονομική !
  Με μία γραμμή τα ισοπέδωσες λοιπόν όλα εσύ !
  Στο αίμα μας ειναι και πως μας τρέφει αυτη η υπερβολή !!!!
  Οπως παρομοίως [email protected] να βλέπω διαλυμμένους εναν γηραίο γείτονα και τον αλλον
  τον συμπολίτη μας της β’ εθνικης τελείως ανύπαρκτους με ονόματα ‘αγορασμένα’ και κάποιους να σας πιάνει δήθεν ο πόνος σας οτι δεν πρέπει να λείπουν αυτες οι ομάδες απο την Α’ Εθνική θεωρητικά φυσικά ολα αυτά ! ελεος !

  • Για δείξε μου ένα τέτοιο κείμενο μου…

   • pablogarcia

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΣΥ !
    ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ !
    Οταν δεν εχει ο άλλος κότσια πως να σε αντιμετωπίσει δεν σε παρεξηγώ την υποκρισία συχαίνομαι και εκει παρεκτρέπομαι !