Η πρόκριση περνάει από τις εστίες

Έχοντας ολοκληρωθεί η φάση των προημιτελικών για το Champions league, σειρά παίρνει σήμερα το Europa league με τους αγώνες ρεβάνς της προηγούμενης βδομάδας να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι ήδη κάποιες ομάδες έχουν πάρει σαφές προβάδισμα για το εισιτήριο των ημιτελικών.

Στην Κωνσταντινούπολη η Μπεσίκτας υποδέχεται την Λιόν στη ρεβάνς του πρώτου επεισοδιακού αγώνα. Δύσκολα να μείνει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ, καθώς το 2-1 υπέρ των Γάλλων υποχρεώνει τους γηπεδούχους να μην μείνουν σε παθητικό ρόλο. Κρατάω το όβερ και περιμένω και από τους Λιονέ να σκοράρουν.

Στο Βέλγιο η Γκενκ φιλοξενεί την Θέλτα, με τους Βάσκους να μην καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους 3-1 στο πρώτο ημίχρονο και με το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν να μην νιώθουν άνετα στο φινάλε. Και εδώ το όβερ έχει λογική ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες τρώνει και βάζουν γκολ με ευκολία.

Κλείνουμε με το Σάλκε – Άγιαξ, όπου οι Ολλανδοί μετά το 2-0 του αγώνα της προηγούμενης βδομάδας, έχουν σαφές προβάδισμα για πρόκριση. Περιμένω τους Γερμανούς να μπουν πολύ δυνατά στον αγώνα και να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς και από τους δύο αντιπάλους.

ΤΡΙΑΔΑ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΛΙΟΝ ΟΒΕΡ 2,5 (1,47)
ΓΚΕΝΚ – ΘΕΛΤΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)
ΣΑΛΚΕ – ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 2,5 (1,67)


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!