Στον εισαγγελέα το αίτημα!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4)  έγινε γνωστό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου που κατέγραψαν οι κάμερες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ του ημιτελικού Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απέστειλε από την πλευρά του, το έγγραφο που πήρε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα εξετάσει το αίτημα του Δικεφάλου καθώς είναι γνωστό πως μόνο με την έγκριση της Εισαγγελίας Πειραιά μπορεί «να ανοίξουν οι κάμερες» και να αξιοποιηθεί το περιεχόμενο τους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Ρε τον μικρό και …τιποτένιο Άγιαξ, έφτασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ… Ναι, είναι ο ίδιος Άγιαξ που μας απέκλεισε φέτος και οι …καθηγητές προπονητικής του καναπέ, που δηλώνουν και συνοπαδοί μου, τον είχαν για πλάκα (στη φαντασία τους φυσικά, άντε το πολύ πολύ και στο pro…)

  • Με τα <>, αδερφέ δεν γίνεται δουλειά… Απλά επισήμανα την πορεία του Άγιαξ, έως τώρα, και την πλακίτσα που έσπασε εχθές με τη Σάλκε, παίζοντας με 10 για 30-40 λεπτά περίπου