Νέα βόμβα για την τιμωρία!

Ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών στον ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Μίλτος Καλόγηρος, επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας την κατάθεση-φωτιά του β’ παρατηρητή Λασκαράκη για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά αποκάλυψε ότι από την Πέμπτη του αγώνα και μετά «δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα»!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Εγώ κατέθεσα έκθεση για ό,τι αφορά το κομμάτι των ραδιοτηλεοπτικών. Δεν έχω αρμοδιότητα να συντάξω έκθεση για τα επεισόδια. Από τις 16:30 μέχρι τις 23:30 ήμουν μαζί με τον κύριο Λασκαράκη. Εκείνη την ώρα φύγαμε. Έγιναν ακριβώς όπως τα είπε ο κύριος Λασκαράκης στην κατάθεσή του. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του όλη την ώρα, έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μαζί, αυτός είναι πρόεδρος και εγώ γραμματέας».

Όσον αφορά στο τι είδε στο ημίχρονο του αγώνα, σημείωσε: «Ο κ. Λασκαράκης πήγε να κάνει ότι κάνει ο κάθε παρατηρητής, τη δουλειά του. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγραψε ο πρώτος παρατηρητής. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έγραψε όσα συνέβησαν. Ότι τον τράβηξαν από τη γραβάτα, ότι τον έβρισαν. Με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έγινε τίποτα, με τους διαιτητές δεν ξέρω τι έγινε, είχε κλείσει η πόρτα των αποδυτηρίων και δεν έχω εικόνα. Εγώ, ο κ. Λασκαράκης και ο κ. Βαλσαμής ήμασταν παρόντες και στο δικαστήριο θα έλεγα ακριβώς όσα είπε και αυτός, είπε ακριβώς όσα συνέβησαν».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δέχεται και απειλές: «Από την Πέμπτη εγώ και ο κ. Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από ποιους. Μου λένε πολλά περίεργα. Νομίζω είναι αρκετό αυτό που σας είπα. Δεν έχω καταγγείλει κάτι. Ο κ Λασκαράκης από την Πέμπτη και μετά δεν έχει μιλήσει κάπου…»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!