«Όλη την χρονιά έπαιξα τραυματίας»

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς που την φετινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ μίλησε στην σέρβικη ιστοσελίδα «B92.net» και αναφέρθηκε στον τραυματισμό που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν, αλλά και την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος αφού όλη την χρονιά έπαιξα τραυματίας. Είχα μυικό πρόβλημα στον ώμο, αυτό συνέβη στην προετοιμασία και έμεινε όλη την χρονιά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε που είναι το πρόβλημα, πότε έγινε και τι χρειάζεται για να ξεπεραστεί. Ο ρυθμός ήταν εξοντωτικός Τετάρτη-Σάββατο και δεν υπήρχε χρόνος για θεραπεία και αποκατάσταση.

Πήρε χρόνο το πρόβλημα και ένοιωθα όλο και πιο πολύ τα επακόλουθα, φτάνοντας στο τέλος να πάρω δύο εβδομάδες άδεια για να θεραπευτώ. Είχα τραυματισμό όλη τη χρονιά και δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ γιατί πονούσα όταν έπαιζα».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ τελείωσε, θα μιλήσω με τον ατζέντη μου για την επόμενη σεζόν. Στόχος μου είναι το καλοκαίρι να θεραπευτώ 100% και να είμαι υγιής την επόμενη σεζόν, στην οποία ούτε που θα είμαι ξέρω ούτε τι ρόλο θα έχω. Η υγεία έρχεται πρώτη… Μετά όλα θα είναι ανάλογα της ποιότητας που έχεις, θα πας στο επίπεδο στο οποίο ανήκεις”.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!