«Κοντά στη νέα Τούμπα!» (vid)

Mισό βήμα απομένει ακόμη για τη λήψη της απόφασης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης στους φίλους του Δικεφάλου στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στις συζητήσεις με την κυβέρνηση για τις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο της Τούμπας, εκφράζοντας την επιθυμία του για πλήρη ανακαίνιηση του Σταδίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου:

«Ουσιαστικά βρισκόμαστε μισό βήμα από τη λήψη της απόφασης. Περιμένουμε ακόμα τη γραπτή γνωμοδότηση ινστιτούτου για το τι μπορούμε να έχουμε και τι έχουμε αυτή τη στιγμή στην Τούμπα και έχω μπει σε μια σκληρή συζήτηση με την Κυβέρνηση και με το υπουργείο Άμυνας για τις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από την Τούμπα.

Εμείς ακούμε πολλές συζητήσεις για τις αθηναϊκές ομάδες και τα γήπεδα που θέλουν να κάνουν. Όποτε κι αν ξεκινήσουμε εμείς, η δική μας απόφαση θα είναι η πιο σωστή και από πλευράς χρόνου και από πλευράς ποιότητας και σωστών αποφάσεων.

Εχω επισκεφθεί πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο και δεν το λέω επειδή είμαι ΠΑΟΚτσης αλλά δεν υπάρχει δεύτερη Τούμπα. Δεν υπάρχει αυτή η ενέργεια και η ζεστασιά. Για αυτό είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό το θέμα. Σκοπός μου είναι η πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας, να δημιουργήσω μια ζώνη ασφαλείας, να δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πολλών επιπέδων και να δημιουργηθεί μια διαδρομή από την οποία θα μπορεί να πηγαίνει κανείς στο γήπεδο από το πάρκινγκ».

Δείτε στο video τον Ιβάν Σαββίδη να αναφέρεται στο θέμα του γηπέδου (από το 15:40 εώς το 18:07):


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!