Ο Ιβάν μίλησε για όλα!

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας με την παρουσία της διοίκησης όσο και του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype.

Το παρών σε αυτή έδωσαν πιο συγκεκριμένα οι Λούμπος Μίχελ και Παντελής που εκπροσώπησαν το αγωνιστικό τμήματα, αλλά και οι Μαρία Γκοντσάρεβα, Μάκης Γκαγκάτσης και Κώστας Φωτιάδης από την πλευρά του Δ.Σ.

Ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά ζήτησε να μάθει την την κατάσταση του Βλάνταν (στον οποίο παρεμπιπτόντως έγινε ράμα και του συστήθηκε και σήμερα να μείνει για ξεκούραση), αλλά  και το πως προκλήθηκαν οι φασαρίες στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι συζήτηση κράτησε ώρα και είχε αρκετούς άξονες.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας. Ωστόσο, ζήτησε πρώτα να λυθούν όλα τα θέματα στην ομάδα και στη συνέχεια να γίνουν θεσμικές προτάσεις για όλα τα γήπεδα.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της διαιτησίας με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να εμμένουν στην πρόταση τους εφαρμογή instant replay.

Επίσης η πλευρά του ΠΑΟΚ επιμένει για την καλύτερη αξιολόγηση των διεθνών διαιτητών, ενώ υπάρχει και η σκέψη της επαναφορά της πρότασης για ξένους διαιτητές εφόσον τα πράγματα δεν βελτιωθούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Επί τάπητος έπεσε και το θέμα πρόκλησης βίας από τα ΜΜΕ που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους και αναμένεται να ζητηθεί η συμμετοχή όλων των φορέων, έτσι ώστε να τερματιστεί αυτό το φαινόμενο.

Ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του ζήτησε να μεταφερθεί στην ομάδα πως πρέπει να να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η πρωτιά στα Play Off παραμένει ο μεγάλος στόχος. «Το ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο δεν σημαίνει πως τελείωσε η χρονιά», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως σύντομα θα πρέπει να γίνουν οι τελικές εισηγήσεις για την επόμενη χρονιά (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις), έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το πλάνο του, μαζί με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που ο ίδιος προκήρυξε.

Η συζήτηση τερματίστηκα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συμφωνούν πως στρατηγική του συλλόγου μας είναι η νομιμότητα και πως πρέπει να τηρείται το γράμμα του νόμου για όλους, ακόμη και για εκείνους που οπλίζουν το χέρι των ανόητων, αμφισβητώντας π.χ. τον τραυματισμό του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Βλάνταν Ίβιτς.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!