Αγοράζει τεχνογνωσία η Ελλάδα

Τη βοήθεια αλλά και την τεχνογνωσία της UEFA σε θέματα πρόληψης και πάταξης της γηπεδικής βίας πρόκειται για να έχει σε λίγο καιρό στο πλευρό της η ελληνική κυβέρνηση.

Υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με τα αρμόδια όργανα, έτσι ώστε στελέχη της με τη συγκεκριμένη ειδίκευση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ελληνική πολιτεία ως τεχνικοί σύμβουλοι (αμειβόμενοι, εννοείται).

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, έχει γίνει σαφές ότι χρειάζεται την τεχνική βοήθεια από εξειδικευμένους ανθρώπους έτσι ώστε να χαράξει αναλόγως τις πολιτικές τους και να εξοικονομήσει κονδύλια και χρόνο από τυχόν αστοχίες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν όταν όλα θα έχουν τελειώσει και θα έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις. Προφανώς με τους ίδιους ανθρώπους θα συνεργαστούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • kosko4

  μια χαρα ειμαστε,νομους εχουμε,καμερες εχουμε,δικαστες εχουμε,αστυνομικους εχουμε,φουσκωτους εχουμε,τουρνικε για ενα ατομο εχουμε,τουαλετες εχουμε(ασχετο),φαναρια εχουμε(ακομα πιο ασχετο) να μην αρχισω να γραφω για πρωθυπουργο,βουλευτες,δημαρχους,κτλ,ασχετα μεν διακοσμητικα δε!!!!!
  ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ……..!!!!!!!!!!!!!!

  • ScottG4

   νταξει για τις τουαλετες υπαρχουν ενστασεις

   • kosko4

    γιατι αδερφε μου??
    ασχετο ειναι αφου!!!!!!!!