Το έσβησε ο Κούβελος!

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του INPAOK (δείτε ΕΔΩ), αναφορικά με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στο Facebook, ο Ισίδωρος Κούβελος εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Τα γραφόμενα του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη και κουμπάρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, δε φιλοξενήθηκαν στο προσωπικό του προφίλ, αλλά σε σχόλια, κάτω από μια ανάρτηση συγγενικού προσώπου μιας πολύ γνωστής Ελληνίδας Ολυμπιονίκης, με την οποία προφανώς είναι φίλος και έχει την άνεση να… πληκτρολογεί ό,τι θέλει.

Για κακή του τύχη όμως, τα εμετικά του σχόλια έγιναν αντιληπτά, αναρτήθηκαν από το INPAOK, και, μέσω αυτού, σε δεκάδες ιστοσελίδες, προκαλώντας αποτροπιασμό. Ο ίδιος προφανώς άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι όσα ανέφερε είναι (τουλάχιστον) μηνύσιμα, έτσι έσβησε το επίμαχο απόσπασμα.

Η τεχνολογία όμως έχει προχωρήσει και τα screenshots μένουν…

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η… χοντράδα του Κούβελου δεν έχει απασχολήσει μόνο τον ΠΑΟΚ και τη φίλαθλη Ελλάδα, αλλά και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), της οποίας ήταν πρόσφατα υποψήφιος για την προεδρία. Το θέμα θα συζητηθεί στην ερχόμενη ολομέλεια της ΕΟΕ, ενώ λέγεται ότι ο ίδιος θα παραπεμφθεί στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας!

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!