Πόση ζημιά κάνουν στον ΠΑΟΚ;

Τα σχόλια που έκαναν κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου των Στανόγεβιτς και Μίχελ, ορισμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ήταν για να τραβάς τα μαλλιά σου. Για να μην πούμε τίποτε άλλο. Άνθρωποι άσχετοι και υστερόβουλοι, σχολίαζαν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις χωρίς να έχουν ιδέα για τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, ποιο είναι το πλάνο και ποιος ο στόχος. Άποψη μόνο και μόνο για να λαϊκίσουν και να προκαλέσουν εντυπώσεις.

Αρρώστια ανίατη που ταλαιπωρεί επί σειρά ετών τον ΠΑΟΚ και παρασύρει τον κόσμο του σε λάθος συμπεράσματα. Άποψη από ανθρώπους που κάποτε απειλούσαν προπονητή του ΠΑΟΚ για… χαρτζιλίκι. Κατάσταση εκτός ελέγχου που δεν συνεχιστεί θα κρατά τον ΠΑΟΚ όμηρο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης. Σαφώς και δεν αναφερόμαστε σε όλους. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν και σοβαροί παραγωγοί.

Το πρόβλημα είναι οι κομπλεξικοί και οι υστερόβουλοι. Η ζημιά που κάνουν στην ομάδα, είναι ανυπολόγιστη. Σπέρνουν διχόνοια, μίσος, καχυποψία σε έναν τόσο βασανισμένο κόσμο που ακούει ραδιόφωνο διψώντας για ενημέρωση. Ο ίδιος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και να δημιουργήσει συνθήκες που δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν να παρασύρει τον κόσμο σε λάθος συμπεράσματα με δόλο.

Ο οργανισμός οφείλει να προστατέψει το κύρος του και το κύρος των φυσικών προσώπων που τον αποτελούν. Όσο ο ΠΑΟΚ επιτρέπει σε κομπλεξικούς και υστερόβουλους να τον στήνουν στον τοίχο (ο καθένας για τους δικούς τους λόγους), θα είναι όμηρος. Αναφερόμαστε σε όσους έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου στον Βόλο γιατί αναγκάστηκαν να καταπιούν την γλώσσα τους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!