Πιο κοντά ΠΑΟΚ-Οτσόα!

Ο διεθνής Μεξικανός τερματοφύλακας Γκιγιέρμο Οτσόα είναι πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο να έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK την Κυριακή (25/6), οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον 31χρονο πορτιέρο. Αυτή συμπεριλάμβανε συμβόλαιο δύο χρόνων με ετήσιες απολαβές 650.000 ευρώ (δείτε εδώ).

Πλέον οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στο τελικό τους στάδιο με τον Οτσόα να ζητάει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε έτος και συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK οι «ασπρόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν θεαματικά την προσφορά τους και να φτάσουν κοντά στο νούμερο που ζητάει ο Μεξικανός πορτιέρο.

Μάλιστα, στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να προτείνουν στον διεθνούς φήμης τερματοφύλακα ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλές απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τα χρήματα που επιθυμεί μέσω διαφόρων μπόνους.

Οι δύο πλευρές πλέον βρίσκονται κοντά παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει, καθώς ο Οτσόα επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ αν καλυφθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!