Η τεχνολογία στην προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ με το πέρασμα των χρόνων, εξελίχθηκε και πλέον χρησιμοποιεί όλη την επιστημονική βοήθεια μέσα από συγκεκριμένα μηχανήματα και τεχνολογίες τα οποία βοηθούν την ομάδα.

Vis Track: Η επιστημονική βοήθεια που προσφέρει είναι πολύτιμη μέσα στην ομάδα, ενώ η εξέλιξη γύρω από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο φέρνει και άλλες τέτοιες μεθόδους παρακολούθησης και καταγραφής στην επικαιρότητα.

Stat Sports: Το γιλέκο που το φοράνε οι παίκτες στην προπόνηση και στα εκτός έδρας παιχνίδια (όποτε κρίνεται απαραίτητο) μια και καταγράφει αναλυτικά κάθε κίνηση παίκτη και σε τι ρυθμούς αυτή έγινε. Το γιλέκο αυτό έρχεται ως συμπλήρωμα του Vis Track, το οποίο χρησιμοποιείται (και με εικόνα βέβαια) στις εντός έδρας προπονήσεις και αναμετρήσεις της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προμηθεύτηκε φέτος και το Tensio MyoGraphy το οποίο αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καταγραφή του μυϊκού συστήματος κάθε παίκτη! Μέσα από αυτό, η ομάδα μπορεί να ελέγξει όλες τις ανισορροπίες που υπάρχουν μυϊκά, αυτές που οδηγούν σε σοβαρά προβλήματα αν δεν αντιμετωπιστούν. Το εκπληκτικό είναι ότι στο μηχάνημα αυτό υπάρχει βάση δεδομένων που κρατάει στοιχεία από χιλιάδες παίκτες, όλων των θέσεων και όλων των ηλικιών, έτσι ώστε να γίνονται συγκρίσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!