«Τελειώνει» ο Μπελούσι

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, για μία ακόμα φορά κάνει αναφορά στην υπόθεση του Τζιουζέπε Μπελούσι και τονίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Το θέμα Μπελούσι-ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο στην Ιταλία. Σημερινό ρεπορτάζ του έγκυρου ρεπόρτερ σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Ιταλού στόπερ, με την Λιντς να αφήνει σύντομα ελεύθερο τον Ιταλό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ που προβάλλεται ως φαβορί, γίνεται και πάλι αναφορά για το ενδιαφέρον της Νοβάρα και της Κρεμονέζε.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Garry

  Προτάσεις ο Vukic , προτάσεις ο Λούμπος , ο………αμπελοπαραγωγός , ο στρατηγός , παλιά ο λαικός βάρδος………και στο τέλος Δ Ε Ν βγαίνει το 4 – 4 – 2……..Οργάνωση φούλ για πρωτάθλημα………

 • Πετρος Βουζουνερακης

  φΕΡΤΟΝ!!!!!

 • ‘Αρης Παπαδόπουλος

  Ας τελειώνει από τη Λίντς, αρκει να μην έρθει σε εμάς. Μόνο από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται καταλαβαίνει κανείς την ποιότητά του. Αν είναι να πάρουμε παίκτη τύπου Τσιρίλο και να τον πληρώσουμε και κάνα χαρτί, βάζαμε και τον Μπρκιτς να παίζει αμυντικός που έχει και συμβόλαιο. Χειρότερος αποκλείεται να είναι.
  Και γενικότερα: Πότε ήρθε παίκτης από αγγλικό ή ιταλικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έπιασε; Ή έστω να πεις ότι άξιζε τα λεφτά του; Ποτέ γιατί στο αγγλικό είναι όλοι υπερτιμημένοι και επειδή από το ιταλικό φεύγουν μόνο κάτι σαπάκια. Ε, εδώ έχουμε συνδυασμό των περιπτώσεων. Οι εξαιρέσεις αυτού του κανόνα είναι ο Τσιρίλο και ο Λάζαρος. Εμείς όμως θέλουμε κάτι καλύτερο που θα μας ανεβάσει αισθητά επίπεδο. Ο Μπελούσι δεν είναι τέτοιος.

 • ΜΗΤΣΑΡΑΣ

  δηλ. ή στον ΠΑOΚ ή στην β’ Ιταλίας από την β’ Αγγλίας … Για τέτοιο παίκτη παρακολουθούμε αρθρογραφία τόσο καιρό ?
  Ρε παλικάρια της ΠΑΕ μέχει και ο Λώρενς ήταν βασικός στην Α’ Αγγλίας και εσείς πάτε να αναβαθμίσετε την ομάδα με παίκτη που τον αφήνει ελεύθερο ομάδα β’ Αγγλίας ?
  Ξέρω, κατά τα λοιπά πάμε για πρωτάθλημα …