«Έτοιμος» δηλώνει ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν στον… «πάγο» στο μεγαλύτερο κομμάτι της μέχρι τώρα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, καθώς και φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα.

Μέσα στους λίγους μήνες που βρίσκεται στον Δικέφαλο έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό με την επαναλαμβανόμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.

Για τα πιο πρόσφατα «καμώματά» του τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο (όπως προέβλεπε ο εσωτερικός κανονισμός) και έμεινε εκτός προετοιμασίας για κάποιες μέρες, αλλά τη 2η εβδομάδα που ήταν η ομάδα στην Ολλανδία, πήγε κι αυτός εκεί και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να τον δώσει κάπου δανεικό, αλλά οι πρώτες επαφές που είχε ήταν άκαρπες. Ο ίδιος πριν 15 περίπου μέρες δήλωνε σε ΜΜΕ της πατρίδας του (και όχι μόνο…) ότι θέλει να φύγει από τον Δικέφαλο. Τώρα, παρότι ήταν εκτός πλάνων μέχρι πρόσφατα, είχε ορισμένα τετ α τετ με τον Στανόγεβιτς και άλλους ανθρώπους του Δικέφαλου και φαίνεται ότι προσπαθεί ξανά να αλλάξει το κλίμα για την παραμονή του.

Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και το μήνυμα που έστειλε ο Αμρ Ουάρντα μέσω twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. «Έτοιμος για τη νέα χρονιά», αυτό έγραψε ο Αιγύπτιος, θέλοντας να δείξει ότι θα παλέψει για τη θέση του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!