«Άνθρωπος του Αλαφούζου ο Καλαντζής»

Για την υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή κόντρα στον Βαγγέλη Γραμμένο μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν μπορεί να ανατραπεί το ρεύμα υπέρ Γραμμένου: «Η υποψηφιότητα του κ.Καλαντζή είναι μια τσόντα ανάμεσα στη συμμαχία που ξεκίνησε εδώ και 2,5 χρόνια, ας με συγχωρήσει γιατί είναι φίλος μου, δεν θα προσφέρει τίποτα η υποψηφιότητα του και θα σηκώσει απλά λίγη σκόνη. Θα είναι μια οδυνηρή ήττα για αυτόν, απορώ πως ξεκίνησε να κατέβει. Δεν ξέρω τι εχέγγυα του έδωσαν και τις προϋποθέσεις είχε για να κατέβει και να θέλει να ανατρέψει μια κατάσταση που δουλεύει εδώ και 2,5 χρόνια».

Για το αν είναι κομματική υποψηφιότητα του Καλαντζή: «Αν πήρε τέτοια απόφαση η ΝΔ τότε από τον αρχηγό μέχρι τον τελευταίο δεν σκέφτονται σωστά. Ο κ.Καλαντζής είναι προϊόν του κ.Αλαφούζου και για αυτό βγήκε στο κανάλι του να πει τις θέσεις του. Ο Γιώργος Καλαντζής έχει βιογραφικό 5 σελίδες, έχει τρομερή προσφορά στην κοινωνία τόσο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, όσο ως άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και σαν συνδικαλιστής. Εχει μια μικρή παρουσία τρία χρόνια (1984-1987) στον ΑΟΚ Καβάλας. Πρέπει να έχει πείρα και να ξέρει από ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ηταν λάθος η κίνηση του γιατί θα απογοητευτεί τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από το γεγονός ότι θα τον αφήσουν πολλοί στην πορεία που του είπαν ότι θα τον στηρίξουν. Αν δείτε τους υποδείξεις που έχει ο κ.Καλαντζής είναι όλοι του συστήματος και του κ.Μαρινάκη, ο Αλαφούζος δεν έχει καμία Ενωση. Αρα είναι στη μέση και ο Μαρινάκης. Είναι αντιπερισπασμός του Αλαφούζου κόντρα σε Σαββίδη-Μελισσανίδη η κίνηση με τον Καλαντζή. Ο Αλαφούζος άφησε τη συμμαχία αλλά μάλλον κάποια σφυρίγματα δεν γίνεται να τον έκαναν να παρατήσει την συμμαχία. Αυτό αποφασίστηκε για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν έχουν αποφασίσει και αυτοί να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, τότε καλύτερα αν φύγουν και αυτοί».

Για την στήριξη των Ενώσεων στον Γραμμένο: «Είναι 36 Ενώσεις και 10 ΠΑΕ. Φτάνουν μόνο οι Ενώσεις για να βγει. Πιστεύω σήμερα πως τον υπέδειξαν όλοι, δεν το ξέρω ακόμη. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει».

Για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα αλλάξει σίγουρα κάτι για τον κόσμο, όμως έχω κάποιες επιφυλάξεις για τους Βασάλο και Περέιρα. Είναι ένα κομμάτι που θυμίζει μνημόνιο, που θυμίζει παρέμβαση του εξωτερικού στα εσωτερικά της χώρας. Κάποτε είχα πει το 2001 ότι δεν μπορούν να το διοικούν εξωγενείς παράγοντες, τότε διαλύσαμε την παράγκα και κάναμε τη δικιά μας. Ο Γραμμένος θα κριθεί στο πόσο θα αντέξει αυτούς τους ανθρώπους και πότε θα μπορέσει να τους αποβάλλει. Ο κόσμος περιμένει να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, να φέρουμε την ισονομία. Ο Βαγγέλης είναι μορφωμένος, έξυπνος, έρχεται από το χώρο και πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Και δεν προέρχεται συναισθηματικά από κάποιο μεγάλο σωματείο που μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις, δεν είναι αυτή τη στιγμή τροχοπέδη για αυτόν. Του δίνεται η ευκαιρία να ισοπεδώσει τα πάντα και να τους κάνει όλους ίσους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!