Ο Σαββίδης ξέρει και θέλει!

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που να θέλει περισσότερο απο αυτόν, να πάει καλά ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνει θα το κάνει. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και αυτός ξέρει τι θέλει ο Δικέφαλος για να πάει καλά, για να προχωρήσει. Εκτός αν βάζει τόσα εκατομμύρια και πιστεύει κανένας πως θα τα αφήσει στην τύχη τους.

Ότι λοιπόν και να λέει ο καθένας, ότι άποψη και να έχει ο οποιοσδήποτε για το τι φταίει, που η ομάδα από τα play off ως σήμερα παρουσιάζει, μία απαράδεκτα κακή εικόνα, δεν έχει καμία σημασία μπροστά σε αυτό που θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Σαββίδης, ακούει, μαθαίνει και βλέπει τα πάντα αλλά και σκέφτεται όλες τις οπτικές μίας υπόθεσης. Περισσότερα απο οποιονδήποτε άλλον, που μπορεί να έχει μονόπλευρη ενημέρωση ή να θέλει να τα βλέπει μονόπλευρα ή απο οποιονδήποτε άλλον, που μπορεί και να έχει άγνοια πραγμάτων ή ακόμα και συμφέρον.

Τσάμπα λοιπόν οι φωνές και οι κραυγές για τον προπονητή καθώς αυτό που πρέπει να γίνει (να μείνει με ακόμα μεγαλύτερη στήριξη, να μείνει με προϋποθέσεις, να του δοθεί χρόνος, να φύγει άμεσα), θα το πράξει αυτός που πρέπει όπως πρέπει.

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Ότι χρειαστεί η ομάδα θα το κάνει. Όπως έκανε και ότι χρειάστηκε για να φτάσει η ομάδα του να πάρει το Κύπελλο πέρσι, ένα Κύπελλο που έχει το όνομα του πάνω απ΄ όλους τους υπόλοιπους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!