Σαν την Χαλκιδική και τον ΠΑΟΚ δεν έχει

Καλό είναι να μην επαναλαμβανόμαστε αλλά πάλι, η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Πάμε λοιπόν άλλη μια φορά. Σαν την Χαλκιδική και τον ΠΑΟΚ, δεν έχει πουθενά. Όχι γιατί το λέμε εμείς οι Βορειοελλαδίτες, αλλά γιατί έτσι είναι. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ούτε η ομορφιά της Χαλκιδικής μπορεί να αμφισβητηθεί, ούτε η τρέλα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μπορεί να αμφισβητηθεί.

Θα το πάρω λίγο χαλαρά –μέρες που είναι- γιατί ειλικρινά θεωρώ ότι, αν το πάρω πολύ σοβαρά, θα χαθεί η μπάλα. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το Γαλατικό χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ. Σκέτη τρέλα δηλαδή. Οι κάτω του μετρίου εμφανίσεις δημιούργησαν γκρίνια, δυσαρέσκεια και αμφισβήτηση για τον Στανόγεβιτς.

Στην Τούμπα θεώρησαν ότι η κατάσταση με τον Σέρβο προπονητή δεν είναι αναστρέψιμη και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του. Ο Σαββίδης πήρε την απόφαση αντικατάστασης του «Σταν», λαμβάνοντας υπόψιν του, τις απόψεις του συνόλου των συνεργατών του που ήταν 100% υπέρ της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας. Πρωτόγνωρο να συμφωνήσουν όλοι προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά πραγματικότητα.

Ανέθεσε στον Μίχελ να τρέξει τις διαδικασίες και ο Σλοβάκος επέλεξε να δώσει τα σκήπτρα στον Λουτσέσκου. Η είδηση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Ο Ρουμάνος δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην Τούμπα (λόγω συμπεριφοράς ως αντίπαλος προπονητής και όχι λόγω αξίας), με αποτέλεσμα η κατάσταση να θυμίζει… ροντέο.

Εκατοντάδες απόψεις καταγράφονται το τελευταίο 48ωρο! Άλλοι συμφωνούν με την αντικατάσταση Στανόγεβιτς και άλλοι διαφωνούν. Άλλοι συμφωνούν με την επιλογή Λουτσέσκου και άλλοι διαφωνούν. Δεκάδες απόψεις, νεύρα, αφορισμοί, μπινελίκια, υπονοούμενα, προσβολές, απειλές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, συνθέτουν την εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!