Στημένα τα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών

Η κατάρτιση του πίνακα των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της Super League δεν αποτελεί απλά μια επιλογή του τύπου… «αυτός είναι καλός διαιτητής, αυτός δεν είναι». Έχει πολλαπλές αναγνώσεις που τεχνηέντως δεν αναδεικνύονται. Πτυχές που θα έπρεπε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και όχι να τις προσπερνάμε με επιδερμικές αναφορές.

Τα πράγματα είναι απλά και όσοι θέλουν ας στρουθοκαμηλίσουν: Οι νέοι πίνακες που ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αποδεικνύουν ότι τα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών ήταν καρα-στημένα!

Αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές έστηναν παιχνίδια! Έκριναν πρωταθλήματα, τίτλους, εξόδους στην Ευρώπη, υποβιβασμούς και ανόδους! Έκαναν χατίρια, εξυπηρετήσεις ή κατέστρεφαν ομάδες. ΠΑΕ κέρδιζαν εκατομμύρια με τις σφυρίχτρες, ενώ άλλες διαλύονταν. Διαιτητές που ευνοούσαν μόνιμα κάποιους και αδικούσαν μόνιμα κάποιους άλλους.

Με τις επιλογές της ΚΕΔ, δεν κρίθηκε κάποιο θέμα διαιτητικής ικανότητας. Αντίθετα! Κάποιοι από τους διαιτητές που καρατομήθηκαν είναι ικανότατοι! Μόνο όταν ήθελαν βέβαια…

Προφανώς, λοιπόν, η ΚΕΔ έκρινε ότι υπάρχει κάτι άλλο. Διότι δεν μιλάμε για διαιτητές ασήμαντους, που σφύριζαν ματς της πλάκας. Μιλάμε για διαιτητές που θήτευσαν ως διεθνείς και σφύριζαν στα ντέρμπι!

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!