Έρευνα για Ουάρντα

Χωρίς σταματημό είναι τα προβλήματα για τον Αμρ Ουάρντα, μετά το νέο του παράπτωμα σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», που ανέφερε ότι παρενόχλησε τις γυναίκες δύο συμπαικτών του.

Ο σάλος που έχει προκληθεί, έφτασε μέχρι τα αυτιά των υπευθύνων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, που διέταξαν έρευνα, για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως επιβεβαίωσε στα αιγυπτιακά ΜΜΕ, ο Εχάμπ Λαχίτα, που είναι υπεύθυνος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των… Φαραώ, έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα, με την αποστολή αιτήματος στην πρεσβεία της Αιγύπτου στην Πορτογαλία, προκειμένου να αρχίσει τις διαδικασίες συγκέντρωσης μαρτυριών για το συμβάν.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, οι αρμόδιοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, θα αποφασίσουν για το αν θα παραμείνει ο Ουάρντα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του ή θα αποβληθεί από αυτό…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Π.Α.Ο.Κ. 4

    Όλοι ασχολούνται με τον συγκεκριμένο και τις ενδεχόμενες τιμωρίες που θα υποστεί, εκτός του Π.Α.Ο.Κ. !!!!Μια ανακοίνωση ρε παιδιά εκεί στην ΠΑΕ δεν είναι κακό…. Βρείτε τρόπο να τον ξεφορτωθείτε….ΧΘΕΣ

  • Dimitris

    Αυτό τό κυδώνι μού θυμίζει ( καί στή μάπα ) τό άλλο Αιγυπτιακό κυδώνι πού κάνει τίς φάρσες στό you tube.
    Κι δυό τους γιά πολλά κλωτσίδια.