Η… πληγή των «Φαραώ»

Ο Αμρ Ουάρντα μέσα σε ένα καλοκαίρι κατόρθωσε να υποπέσει σε ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα, αποδεικνύοντας πως οι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές, παραμένουν μια πληγή για τον ΠΑΟΚ.

Την φανέλα του Δικεφάλου έχουν φορέσει συνολικά 8 ποδοσφαιριστές από την Αίγυπτο, όμως μόνο ο Μαγκντί Τολμπά κατάφερε να μείνει για παραπάνω από μια σεζόν στους «ασπρόμαυρους», κερδίζοντας την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Από τους υπόλοιπους επτά κανένας δεν κατάφερε να… στεριώσει στον Δικέφαλο, με τα πειθαρχικά παραπτώματα να είναι η αιτία του… κακού.

Από τον Μοχάμεντ Ελ Τάχα στους αδελφούς Χασάν και από τον Σικαμπάλα στον Ουάρντα, η ιστορία των Αιγύπτιων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, συνοδεύεται από ιστορίες… τρέλας.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων ο Σικαμπάλα, που στο πρώτο του εξάμηνο ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, γύρισε στην Αίγυπτο, υποχρεώθηκε να κάνει την στρατιωτική θητεία του και δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω.

Τελευταίος που προσθέτει το όνομα του στην λίστα των… άτακτων ο Αμρ Ουάρντα, που με την συμπεριφορά του έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους του Δικεφάλου…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!