Παραμένουν ανεξόφλητοι οι διαιτητές

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει αρχίσει, όμως οι διαιτητές, οι βοηθοί διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας της Super League παραμένουν απλήρωτοι και όπως είναι σήμερα τα πράγματα, δύσκολα θα εξοφληθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως ζήτησε ο απεσταλμένος της FIFA στην Ελλάδα, Μπιόρν Βασάλο.

Η οφειλή προς τους διαιτητές ανέρχεται στις 900.000 ευρώ περίπου και αφορά τους αγώνες του β’ γύρου του τελευταίου πρωταθλήματος και τα πλέι οφ. Ένα ποσό της τάξης των 400.00 ευρώ που οφείλεται από την ΕΠΟ στη Super League, από πρόγραμμα ενίσχυσης της UEFA στις ΠΑΕ, βρίσκεται «δεσμευμένο» γι’ αυτό το λόγο στα ταμεία της ομοσπονδίας και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να εκταμιευθεί.

Για τα υπόλοιπα 500.000 η Λίγκα φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει 250.000 ευρώ από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και επομένως μένει ακάλυπτο το ποσό των 250.000 ευρώ περίπου.

Η ΕΠΟ κάλεσε σε συνάντηση τη Super League για το θέμα, όμως η συνάντηση εφόσον γίνει, θα γίνει μετά τις 17 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που δεν αποκλείεται λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του συνεταιρισμού, θα ενημερώσει τη FIFA.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!