«Είμαι ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ!»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Καναδός Όουεν Κλάσεν μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο, μην μπορώντας να κρύψε τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες που μαθαίνω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου είναι γεμάτες ενθουσιασμό.

Κάνεις προπονητής δεν είναι ίδιος. Ίσως Ζούρος και Παπαθεοδώρου να έχουν κάποια κοινά στοιχεία που θα με βοηθήσουν. Ο κόουτς Ζούρος μιλούσε με ενθουσιασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα για κάποια ομάδα, αλλά μου είπε πως είναι ενθουσιασμένος με την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας αλλά και το στόχο της ομάδας να πρωταγωνιστεί. Φυσικά έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου κι ο προπονητής μου που έδειξε πως με θέλει πολύ.

Είναι βήμα στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ οπωσδήποτε κι ελπίζω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο.

Είναι δύσκολο να βρω έναν παίκτη που να μου ταιριάζει. Είμαι αρκετά σκληρός στο παιχνίδι μου, όμως αυτό το στοιχείο το έχουν αρκετοί παίκτες.

Θέλω να πρεσβεύω την χώρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να περάσω τα στοιχεία του Καναδικού μπάσκετ και μου κάνει εντύπωση που κανένας Καναδός παίκτης δεν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως τώρα.

Η μαχητικότητα είναι ιδιαίτερο στοιχείο του Καναδικου μπάσκετ προκειμένου να αποδείξουμε ότι το μπάσκετ της χώρας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς όλοι ασχολούνται με αυτό των ΗΠΑ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!