Aγάπη διαρκείας για τον ΠΑΟΚ (pics)

Έφυγαν οι πρώτες κάρτες της ΚΑΕ με το… καλημέρα

Eδώ και λίγα μόλις λεπτά, ξεκίνησε και επίσημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 κι ήδη οι πρώτοι… πιστοί έσπευσαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (17/8) στο PAOK Sports Arena για να προμηθευτούν τις καρτές της νέας χρονιάς.

Άπαντες στην “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ είναι αισιόδοξοι για την πώληση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, μετά την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, η οποία ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Θοδωρή Καρρά, ενώ σύντομα θα τελειώσει και το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη ξένου γκαρντ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

H ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 (στις 10:00) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

 

Το μέλλον είναι ΕΔΩ!

 

Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει και ο ανανεωμένος και ενισχυμένος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για μια σειρά σπουδαίων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελάτε στο «Παλατάκι», στηρίξτε την ομάδα και ζήστε από κοντά μία συναρπαστική σεζόν στη STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League.

 

O νέος ΠΑΟΚ έρχεται…

 

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένουν στα ίδια πολύ χαμηλά επίπεδα, με προνομιακές τιμές για όλους. Για όσους ανανεώσουν τις θέσεις τους οι τιμές ξεκινούν από 80€ και για τους νέους κατόχoυς από 100€ και όλα αυτά για 20 τουλάχιστον αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Στα εισιτήρια διαρκείας υπάρχουν ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές, ενώ και φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις οικογένειες, που με την παρουσία τους στο «Παλατάκι» θα συμμετέχουν στην οικογενειακή κερκίδα που θα λειτουργήσει και την σεζόν 2017-18.

 

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση για αγορές από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2017-2018 είναι…

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΖΩΜΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ

White

102-107, 112-116,

221-227, 301-308

80€

100€

Black

108, 109, 110, 111

120€

150€

VIP Silver

VIP 1,2&5

320€

400€

VIP Gold

VIP 3&4

650€

800€

VIP Lounge

VIP Lounge

1.000€

1.200€

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα (STOIXIMAN.GR Basket League), τόσο για την κανονική περίοδο, όσο και για τα Playoffs (όλες οι φάσεις) και τους εντός έδρας αγώνες για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League. Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα φιλικά παιχνίδια που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ και θα διεξαχθούν στο  PAOK Sports ArenaΔεν περιλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
    • Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (Lounge, Gold, Silver) και ΒΟΧ, έχουν αποκλειστική είσοδο και χρήση της ανανεωμένης αίθουσας VIP του PAOK Sports Arena κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

  • Από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, θα έχουν προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσης και ειδικής εκπτωτικής τιμής οι κάτοχοι παλιών εισιτηρίων διαρκείας. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων.
    • Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, θα είναι ελεύθερη η διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας χωρίς περιορισμούς.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο), αποδεικτικό ΑΜΚΑ και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017. Σε περίπτωση που ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανανεώσεων στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την ανανέωση της θέσης του μέσω Internet ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.
  • Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο) και αποδεικτικό ΑΜΚΑ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Κανονικά εισιτήρια
  • Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου και ύστερα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (2310-472870, mail: marketing@paokbc.gr). Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 5.000€
  • Οικογενειακά εισιτήρια: Οι γονείς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία του γηπέδου μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές που προσφέρονται μέσα από το οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας. Ο κάθε γονέας μπορεί να αγοράσει οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 75€, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο παιδί 25€. Για κάθε επόμενο παιδί, η είσοδος είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα πρέπει να μην έχουν περάσει το 14ο έτος της ηλικίας τους (να έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2003). Για την αγορά του οικογενειακού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης της οικογενειακής κατάστασης του γονέα και η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης για τα παιδιά.

Τα οικογενειακά εισιτήρια ισχύουν για τα διαζώματα 114 και 115. Δεν είναι δυνατή η αγορά οικογενειακού εισιτηρίου μέσω Internet.

 

ΜΕΛΗ

ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΟΝΕΑΣ

75€

1ο παιδί

50€

125€

2ο παιδί

25€

150€

3ο παιδί

ΔΩΡΕΑΝ

150€

 

 

  • Παιδικά εισιτήρια: Παιδιά μέχρι 14 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2003 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 50€ για την κατηγορία White και 70€ για την κατηγορία Black. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δεν είναι δυνατή η αγορά παιδικού εισιτηρίου μέσω Internet.
  • Εισιτήρια ανέργων/φοιτητικά: Με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας (σε ισχύ) ή αποδεικτικού πάσο, είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας στην τιμή των 50€ για τα διαζώματα 221, 222 και 223.
  • Εισιτήρια ακαδημιών: Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα αθλητή), έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια για την θύρα 8 (διαζώματα 114, 115) στην τιμή των 80€.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

  • Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena). Το ωράριο λειτουργίας είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00-19:00.
  • Μέσω internet στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html
  • Από το τηλεφωνικό κέντρο της tickethour στο 2108938111, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή (εκτός των επίσημων αργιών) από 09.00 έως και 21.00, μόνο για νέους κατόχους και όχι για ανανεώσεις.
  • Τα οικογενειακά, παιδικά και τα εισιτήρια ανέργων/φοιτητών, απαιτούν την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων, που πρέπει να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Συνεπώς διατίθενται μόνο από το PAOK Sports Arena.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Μετρητά
  • Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις. Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός της AMERICAN EXPRESS και της Diners Club, Citibank.
  • Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

(λογαριασμός: 5212043379874 – ΙΒΑΝ: GR 9001722120005212043379874)

  • Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail ή φαξ το καταθετήριο, αστυνομική ταυτότητα, το τηλέφωνό τους και την θέση την οποία επιθυμούν, την οποία μπορούν να επιλέξουν από το Online σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html
  • Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
  • Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: tickets@paokbc.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr”

 

 

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!