Ηχούν καμπάνες για κυρ Σάββα!

Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΠΟ σχετικά με τις δηλώσεις παραληρηματικού χαρακτήρα του Σάββα Θεοδωρίδη. Ποινές που προβλέπουν από απαγόρευση με το ποδόσφαιρο μέχρι αφαίρεση βαθμών για το σωματείο προβλέπεται αν υπάρξει καταγγελία.

Από την έκδοση του νέου πίνακα διαιτησίας έως και μετά το ματς με την Λαμία ο περί ου λόγος παράγοντας παραβιάζει καταφανώς, προφανώς για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης» και «πρόληψης», το άρθρο 24 του κώδικα δεοντολογίας περί δυσμενών δηλώσεων και δυσφήμισης των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Δικαίωμα παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει είτε ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» αυτεπάγγελτα, είτε έπειτα από επώνυμη καταγγελία.

Αν το bullying του κυρ – Σάββα συνεχιστεί τότε η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να τον καταγγείλει, κάτι που εφόσον πρόκειται για κατ’ επανάληψη παραβίαση του κανονισμού μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

Συγκεκριμένα η πρώτη ποινή που προβλέπεται είναι πρόστιμο έως 50.000. Η δεύτερη ποινή είναι διπλασιασμός του προστίμου. Σε περίπτωση νέας υποτροπής η ποινή που προβλέπεται είναι πρόστιμο τουλάχιστον 120.000 ευρώ και αφαίρεση δύο βαθμών από την ΠΑΕ.

Για τον κυρ- Σάββα και περιπτώσεις σαν τη δική του προβλέπεται επίσης απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον για έξι μήνες και σε περίπτωση υποτροπής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον για έξι μήνες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!