Στοιχηματικό μαξιλάρι οι «μικροί»

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Κανονικά συνεχίζεται σήμερα (3/9) το στοιχηματικό πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Εθνική μας ομάδα να δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Βελγίου.

Από ‘κει και πέρα, το κουπόνι περιλαμβάνει τις μικρές κατηγορίες από ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί ένα μαξιλάρι για αυτούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

ΦΡΕΜΑΝΤ ΑΜΑΓΚΕΡ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ : Από όλες τις απόψεις οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το διπλό, κόντρα σε μια ομάδα η οποία είναι ευάλωτη αμυντικά και παράλληλα αδύναμη επιθετικά. (2).

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ : Με 9 συνεχόμενα όβερ η Συριάνσκα, εκ των οποίων όλα είναι και goal / goal και με 7 στα 8 όβερ η Τρέλεμποργκ εκ των οποίων τα 6 είναι goal / goal, δύσκολα κανείς να μην περιμένει να τρυπήσουν τα δίχτυα. Θα επιλέξω το εκατέρωθεν σκοράρισμα και όβερ 2,5, καθώς περιμένω το παιχνίδι να ανοίξει από νωρίς και να γίνει ένας πραγματικός χαμός. (goal/goal και ΟΒΕΡ 2,5).

ΣΤΡΟΜΕΝ – ΕΛΒΕΡΟΥΜ : Του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, δηλαδή 21 Μαϊου ήταν όταν η Έλβερουμ έκανε τη μία και μοναδική της νίκη εκτός έδρας. Η ομάδα είναι αδύναμη και δεν αποτελεί ιδαίτερο κίνδυνο, όταν ο αντίπαλος διαθέτει σοβαρότητα όπως η Στρόμεν εντός έδρας. (1).

ΡΑΝΧΑΪΜ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ : Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και φουλ επιθετικό και από τους δύο με τα στατιστικά τους να γράφουν 6 στα 7 όβερ 3,5 για τους γηπεδούχους και 3 στα 5 όβερ 3,5 για τους φιλοξενούμενους. Κρατάω τα πολλά γκολ και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και οι δύο ομάδες για να κυκλώσουμε το σημείο. (ΟΒΕΡ 3,5).

ΦΛΟΡΟ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ : Ξέχασε τι θα πει νίκη η Τρομσντάλεν, η οποία βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Από την άλλη στα καλά της η Φλόρο, είναι ικανή να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου. (1).

ΔΥΑΔΑ
ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ goal/goal & ΟΒΕΡ 2,5 (1,83)
ΡΑΝΧΑΪΜ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ ΟΒΕΡ 3,5 (2,35)
Απόδοση : 4,30

ΤΡΙΑΔΑ
ΦΡΕΜΑΝΤ ΑΜΑΓΚΕΡ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 2 (2,08)
ΣΤΡΟΜΕΝ – ΕΛΒΕΡΟΥΜ 1 (1,80)
ΦΛΟΡΟ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ 1 (1,57)
Απόδοση : 5,88

** Επικοινωνία
mail : [email protected]
facebook : https://www.facebook.com/vasiliasbet/


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!